Twitter får snart mere end 140 tegn

0

Det bliver snart muligt, at kommunikerer med flere tegn på Twitter når de i løbet af de kommende måneder udsender en opdatering.

Twitter
Twitter

Der har længe været rygter om, at Twitter ville gøre det muligt for brugerne at udtrykke sig i mere end de 140 tegn, som det er muligt på nuværende tidspunkt.

Men nu skulle det altså være muligt om få måneder, at kunne udtrykke sig i mere end de 140 tegn lange tweets. Det skriver Business.dk.

 – Apple yder support på Twitter

Twitter vil forbedre deres tjeneste ved blandt andet @navnet i et svar til en anden bruger og vedhæftede links og filer ikke længere “vil opbruge værdifulde karakterer”. Sådan beskriver Twitter det i en pressemeddelelse.

En bruger kan besvare et tweet ved at bruge @-tegnet, så en bestemt person tagges. Dette vil ikke længere tælle med i de 140 tegn. Derudover vil billeder, gifs, videoer og afstemninger heller ikke længere tælle med som tegn. Dermed bliver der altså mere plads til reelle samtaler.

Tidligere har der været rygter om, at Twitter ville udvide fra 140 tegn og op til hele 10.000 tegn, det er dog umiddelbart ikke det der er tilfældet med den kommende opdatering.

 – Twitter udvider måske fra 140 til 10.000 tegn

Den nye opdatering skulle blive tilgængelig i løbet af de kommende måneder.

Mere til historien

I 2014 kom det frem, at der faktisk var rigtig mange Twitter-brugere, som aldrig havde lavet et tweet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer