Huawei lækker detaljer om Mate 10 og Mate 10 Pro

3

Nyt materiale fra Huawei selv specificerer kameraer og ny digital assistent i den kommende Mate 10.

Det er ikke første gang, at Huawei har talt ud om den kommende Mate 10 og Mate 10 Pro. Men i et nyt læk har den kinesiske mobilgigant nu sat fokus på nogle af de features, der kommer til at kendetegne de kommende telefoner. Det skriver Pocketnow.

Lækagen kaster lys på den kunstige intelligens, som Huawei selv fremhæver forud for præsentationen i midten af oktober. Ifølge Huawei bliver Mate 10 udstyret med en digital assistent, som blandt andet kan genkende “14 scenarier”, når man tager billeder.

– Huawei Mate 10 bliver dyrere end iPhone X

Assistenten bliver også i stand til at genkende brugerens rytmer. Hvordan det konkret vil udarte står fortsat hen i det uvisse. Google har i længere tid lært brugernes adfærd at kende. Her kan Google eksempelvis fortælle, hvornår brugeren skal køre på arbejde.

Lækket materiale. (Foto: Pocketnow)

Kunstig intelligens er langt fra det eneste, som Huawei disker op med. For Mate 10 Pro bliver i bedste Huawei-stil leveret med to bagsidekameraer udviklet i samarbejde med Leica. Og som noget nyt vil begge bagsidekameraer have en brændvidde på f/1.6.

LG’s V30 har også en brændevidde på samme værdi; men kun for det ene af dets kameraer på bagsiden.

– Her er alle rygterne om Huawei Mate 10

Det lækkede materiale fortæller også, at Mate 10 Pro bliver udstyret med et batteri på 4.000 mAh. Desuden er telefon støv- og vandtæt. Sidstnævnte er gældende i en halvtime ved maksimalt én meters dybde. Processoren bliver en Kirin 970, og Huaweis Mate 10 Pro kommer dermed til skille sig ud fra mange andre Android-flagskibe. Langt de fleste af 2017’s flagskibe har nemlig Qualcomms Snapdragon 835-processor.

Lækket materiale. (Foto: Pocketnow)

På nuværende tidspunkt er det usikkert, hvad forskellene på Mate 10 og Mate 10 Pro er. Det er dog meget sandsynligt, at Mate 10 ikke får samme processor og kamerasystem som Mate 10 Pro. Det var nemlig tilfældet med sidste års Mate 9, der ikke havde samme udstyr om Mate 9 Pro.

Mere til historien

Huawei satser efter sigende så meget på kunstig intelligens, at processoren er specialudviklet med det i tanke. Det minder om Apples tankegang i den nye iPhone-chip A11 Bionic.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer