Apple har udsendt iOS 11 Golden Master

0

Apple har meddelt, at den endelige iOS 11 frigives til offentligheden i næste uge. De har netop udsendt iOS 11 Golden Master til udviklere og betatestere.

App-oversigt og Kontrolcenter i iOS 11 (Foto: MereMobil.dk)
App-oversigt og Kontrolcenter i iOS 11 (Foto: MereMobil.dk)

Apple har efter dagens store event udsendt deres Golden Master (GM) af iOS 11 softwaren. Golden Master er den sidste og endelige version af iOS 11, og altså den, som udsendes til offentligheden, hvis ikke den viser sig, at fejle.

I alt har der været udsendt 10 betaversioner af iOS 11 til udviklerne. Apple har oplyst, at de tirsdag den 19. september 2017 udsender den endelige iOS 11 til offentligheden.

iOS 11 byder på en række nyheder, hvoraf vi allerede i juni fik fremvist nogle af nyhederne.

iOS 11 – alt du skal vide om den store opdatering

Nogle af de mest opsigtsvækkende nyheder er måske små. Men eksempelvis giver iOS 11 dig muligheden for at vælge dit favoritbillede i Live Photos. Se videoen herunder.

Når du tager billeder med iPhone skydes de som Live Photos med mindre du fravælger dette.

iOS 11 Golden Master
iOS 11 Golden Master er klar til download (Foto: MereMobil.dk)

Når der trykkes på udløseren, har telefonen allerede skudt billeder i halvandet sekund. I alt består et Live Photo af halvandet sekunds billeder før og efter udløseren er aktiveret. Det giver en lille animation, når der bladres i fotoarkivet, eller du trykker ned på skærmen (3D Touch).

Desværre sætter iPhone ikke altid det bedste billede som standard. Det bedste billede ligger måske to billeder (frames) før eller efter standard-valget. Hidtil har det bare været ærgerligt, fordi Live Photos var låst.

iOS 11 er klar til iPhone og iPad – i næste uge

En anden stor nyhed i iOS 11 er Forstyr ikke under kørsel. I videoen herunder kan du se, hvordan funktionen virker.

Apple er generelt gode til, at holde gamle modeller opdateret og få brugerne til at installere opdateringen. De seneste tal viser, at 89 procent af alle aktive iOS-enheder har iOS 10 installeret.

Disse Apple enheder kan opdateres til iOS 11

Husk altid at lav en backup af din enhed inden du opdaterer den.

Sådan redigerer du et Live Photo

 

Se Forstyr ikke under kørsel i brug

Mere til historien

Har du en gammel iOS-enhed, så er det ikke sikkert denne understøtter iOS 11. Se hvilke modeller, der ikke længere opdateres her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer