Samsung Galaxy Note 8 – sådan følger du eventen

0

Om ganske få timer vil Samsung langt om længe afsløre Galaxy Note 8. Du kan følge med via livestream. Se hvordan her.

Nedtællingen er godt i gang – og har for de inkarnerede fans været det i dagevis. I dag klokken 17.00 (dansk tid) vil Samsung afsløre den længe ventede Galaxy note 8.

Afsløringen finder sted ved et stort Unpacked-event i New York City.

Forventningerne er kæmpe store til Galaxy Note 8, som altså skal følge op på katastrofe-telefonen Galaxy Note 7, der endte med at blive taget af markedet sidste år.

Tidslinje: Galaxy Note 7 katastrofen – dag for dag

Samsung vil også denne gang livestreame eventen, hvilket betyder du kan se med hjemmefra dagligstuen af.

https://www.youtube.com/watch?v=rD37VVMda88

 – Her er Samsung Galaxy Note 8 i Midnight Black

Samsung fik ved en fejl selv offentliggjort telefonen på deres officielle hjemmeside i fredags. Denne blev dog fjernet igen efter få timer.

Derudover ventes telefonen at få en 6,3 tommer stor AMOLED-skærm med et 18,5:9 format – præcis som Galaxy S8/Galaxy S8+. Opløsningen skulle være en QHD+-opløsning på 1.440 x 2.960 pixels. Ligesom Galaxy S8’erne ventes det også, at processoren bliver en Exynos 8895 – men med 6 GB RAM på Galaxy Note 8. Batteriet ventes at være på 3.300 mAh og skulle understøtte trådløs opladning (Qi og OMA).

Prisen gættes der indtil videre også på – og den ventes at være i den højeste ende. Et bud på omkring 999 Euro eller 7.499-7.999 danske kroner uden abonnement kan være realiteten.

Rygtebørsen gætter på, at telefonen lander i handlen fredag den 15. september 2017. Og forsalg allerede fra i morgen. Samsung har ikke kommenteret på de mange rygter og spekulationer, så vi må vente til den officielle udmelding senere i dag.

MereMobil.dk dækker også eventen og holder dig opdateret på alle nyhederne.

Mere til historien

Allerede tilbage i januar måned, hvor Samsung fremlagde resultaterne omkring Galaxy Note 7-katastrofen oplyste de også, at Galaxy Note 8 ikke blev droppet. I stedet lød meldingen, at den bliver bedre, mere sikker og mere innovativ.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer