Samsung Galaxy Note 8 – sådan følger du eventen

Om ganske få timer vil Samsung langt om længe afsløre Galaxy Note 8. Du kan følge med via livestream. Se hvordan her.

Nedtællingen er godt i gang – og har for de inkarnerede fans været det i dagevis. I dag klokken 17.00 (dansk tid) vil Samsung afsløre den længe ventede Galaxy note 8.

Afsløringen finder sted ved et stort Unpacked-event i New York City.

Forventningerne er kæmpe store til Galaxy Note 8, som altså skal følge op på katastrofe-telefonen Galaxy Note 7, der endte med at blive taget af markedet sidste år.

- Tidslinje: Galaxy Note 7 katastrofen – dag for dag

Samsung vil også denne gang livestreame eventen, hvilket betyder du kan se med hjemmefra dagligstuen af.

https://www.youtube.com/watch?v=rD37VVMda88

 - Her er Samsung Galaxy Note 8 i Midnight Black

Samsung fik ved en fejl selv offentliggjort telefonen på deres officielle hjemmeside i fredags. Denne blev dog fjernet igen efter få timer.

Derudover ventes telefonen at få en 6,3 tommer stor AMOLED-skærm med et 18,5:9 format – præcis som Galaxy S8/Galaxy S8+. Opløsningen skulle være en QHD+-opløsning på 1.440 x 2.960 pixels. Ligesom Galaxy S8’erne ventes det også, at processoren bliver en Exynos 8895 – men med 6 GB RAM på Galaxy Note 8. Batteriet ventes at være på 3.300 mAh og skulle understøtte trådløs opladning (Qi og OMA).

Prisen gættes der indtil videre også på – og den ventes at være i den højeste ende. Et bud på omkring 999 Euro eller 7.499-7.999 danske kroner uden abonnement kan være realiteten.

Rygtebørsen gætter på, at telefonen lander i handlen fredag den 15. september 2017. Og forsalg allerede fra i morgen. Samsung har ikke kommenteret på de mange rygter og spekulationer, så vi må vente til den officielle udmelding senere i dag.

MereMobil.dk dækker også eventen og holder dig opdateret på alle nyhederne.

Mere til historien

Allerede tilbage i januar måned, hvor Samsung fremlagde resultaterne omkring Galaxy Note 7-katastrofen oplyste de også, at Galaxy Note 8 ikke blev droppet. I stedet lød meldingen, at den bliver bedre, mere sikker og mere innovativ.

Samsung Galaxy S23-serien får stor kamera-opdatering

En softwareopdatering, som forbedrer kameraets ydeevne samt andre rettelser, er på vej til Samsung Galaxy S23-serien.

(mere…)
Samsung Galaxy A54 test | ualmindelig vellykket

TEST: Prisen er fornuftig og kvaliteten god. Læs min Samsung Galaxy A54 test her. Måske er A54 den eneste mobil, du behøver.

(mere…)
Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram