Her er Samsung Galaxy Note 8 i Midnight Black

0

Samsung har inviteret verdenspressen til event senere på måneden. Men nu har EvLeaks afsløret Samsung Galaxy Note 8 i Midnight Black. Se den her.

Så er han på spil igen. Sådan fristes man i hvert fald til både at tænke og sige. Evan Blass, også kendt som Twitter-brugeren @EvLeaks, har nemlig lækket et billede af en af årets mest ventede smartphones. Og ja, der er tale om Samsung Galaxy Note 8.

Vi er stadigvæk nogle få uger væk fra den officielle afsløring, der ventes at finde sted onsdag den 23. august 2017 i New York.

 – Samsung inviterer til Galaxy Note 8 Unpacked-event

Der er stor lighed med Note-enheden og Galaxy S8-serien – i hvert fald på fronten. Bagsiden forventes at være lidt anderledes, da der skulle være dual-kamera der.

Det ventes, at Samsung Galaxy Note 8 også vil være tilgængelig i andre farvevarianter. Evan Blass har tidligere været ude med oplysningen om en Deep Blue. Derudover ventes den også i Orchid Gray.

Samsung Galaxy Note 8 ventes, at komme med en 6.3 tommer QHD+ skærm og Snapdragon 835 processor fra Qualcomm. Derudover kommer den formentlig i varianter med enten 4 GB RAM eller 6 GB RAM og er støv- og vandafvisende. Styresystemet er Android Nougat med Samsungs egen brugerflade ovenpå. Kameraet skulle ifølge rygterne være dual-kamera på 13 megapixels og så kommer den selvfølgelig med den populæer S-Pen.

 – Samsung-topchef: Galaxy Note 8 bliver innovativ

MereMobil.dk holder dig opdateret når enheden er officielt annonceret. Indtil videre er der kun tale om rygter og spekulationer og Samsung har ikke bekræftet nogle af de mange rygter.

Mere til historien

Samsung Galaxy Note 7 nåede aldrig at lande på hylderne i de danske telebutikker før katastrofen ramte Samsung. Galaxy Note 7-telefoner brød i brand og endte med at blive forbudte ombord på fly. Hvis du ikke husker historien, så kan du læse mere om katastrofen der ramte Samsung i vores tidslinje.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer