Her er Samsung Galaxy Note 8 i Midnight Black

Samsung har inviteret verdenspressen til event senere på måneden. Men nu har EvLeaks afsløret Samsung Galaxy Note 8 i Midnight Black. Se den her.

Så er han på spil igen. Sådan fristes man i hvert fald til både at tænke og sige. Evan Blass, også kendt som Twitter-brugeren @EvLeaks, har nemlig lækket et billede af en af årets mest ventede smartphones. Og ja, der er tale om Samsung Galaxy Note 8.

Samsung Galaxy Note8 (in Midnight Black) pic.twitter.com/QZii9xFarQ

— Evan Blass (@evleaks) July 31, 2017

Vi er stadigvæk nogle få uger væk fra den officielle afsløring, der ventes at finde sted onsdag den 23. august 2017 i New York.

 – Samsung inviterer til Galaxy Note 8 Unpacked-event

Der er stor lighed med Note-enheden og Galaxy S8-serien – i hvert fald på fronten. Bagsiden forventes at være lidt anderledes, da der skulle være dual-kamera der.

Det ventes, at Samsung Galaxy Note 8 også vil være tilgængelig i andre farvevarianter. Evan Blass har tidligere været ude med oplysningen om en Deep Blue. Derudover ventes den også i Orchid Gray.

Samsung Galaxy Note 8 ventes, at komme med en 6.3 tommer QHD+ skærm og Snapdragon 835 processor fra Qualcomm. Derudover kommer den formentlig i varianter med enten 4 GB RAM eller 6 GB RAM og er støv- og vandafvisende. Styresystemet er Android Nougat med Samsungs egen brugerflade ovenpå. Kameraet skulle ifølge rygterne være dual-kamera på 13 megapixels og så kommer den selvfølgelig med den populæer S-Pen.

 – Samsung-topchef: Galaxy Note 8 bliver innovativ

MereMobil.dk holder dig opdateret når enheden er officielt annonceret. Indtil videre er der kun tale om rygter og spekulationer og Samsung har ikke bekræftet nogle af de mange rygter.

Mere til historien

Samsung Galaxy Note 7 nåede aldrig at lande på hylderne i de danske telebutikker før katastrofen ramte Samsung. Galaxy Note 7-telefoner brød i brand og endte med at blive forbudte ombord på fly. Hvis du ikke husker historien, så kan du læse mere om katastrofen der ramte Samsung i vores tidslinje.

Samsung har fremvist Galaxy Ring på Mobile World Congress

På dette års Mobile World Congress har Samsung givet et første kig på Galaxy Ring. Bliv klogere på deres smartring her.

(mere…)
Samsung bekræfter betaling for AI-funktioner

BEKRÆFTET: AI i Galaxy-produkter vil koste penge, siger Samsung. Vil det reelt ske?

(mere…)
Samsung klar med Galaxy Ring i juli

Det ventes, at Samsungs bud på en smartring vil være klar til offentligheden i løbet af juli.

(mere…)
Ældre Samsung Galaxy-modeller får AI-funktioner i marts

I slutningen af marts kan ejere af flere Galaxy-enheder glæde sig over, at Galaxy AI-funktionerne er klar.

(mere…)
Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram