Her er Samsung Galaxy Note 8 i Midnight Black

Samsung har inviteret verdenspressen til event senere på måneden. Men nu har EvLeaks afsløret Samsung Galaxy Note 8 i Midnight Black. Se den her.

Så er han på spil igen. Sådan fristes man i hvert fald til både at tænke og sige. Evan Blass, også kendt som Twitter-brugeren @EvLeaks, har nemlig lækket et billede af en af årets mest ventede smartphones. Og ja, der er tale om Samsung Galaxy Note 8.

Samsung Galaxy Note8 (in Midnight Black) pic.twitter.com/QZii9xFarQ

— Evan Blass (@evleaks) July 31, 2017

Vi er stadigvæk nogle få uger væk fra den officielle afsløring, der ventes at finde sted onsdag den 23. august 2017 i New York.

 - Samsung inviterer til Galaxy Note 8 Unpacked-event

Der er stor lighed med Note-enheden og Galaxy S8-serien – i hvert fald på fronten. Bagsiden forventes at være lidt anderledes, da der skulle være dual-kamera der.

Det ventes, at Samsung Galaxy Note 8 også vil være tilgængelig i andre farvevarianter. Evan Blass har tidligere været ude med oplysningen om en Deep Blue. Derudover ventes den også i Orchid Gray.

Samsung Galaxy Note 8 ventes, at komme med en 6.3 tommer QHD+ skærm og Snapdragon 835 processor fra Qualcomm. Derudover kommer den formentlig i varianter med enten 4 GB RAM eller 6 GB RAM og er støv- og vandafvisende. Styresystemet er Android Nougat med Samsungs egen brugerflade ovenpå. Kameraet skulle ifølge rygterne være dual-kamera på 13 megapixels og så kommer den selvfølgelig med den populæer S-Pen.

 - Samsung-topchef: Galaxy Note 8 bliver innovativ

MereMobil.dk holder dig opdateret når enheden er officielt annonceret. Indtil videre er der kun tale om rygter og spekulationer og Samsung har ikke bekræftet nogle af de mange rygter.

Mere til historien

Samsung Galaxy Note 7 nåede aldrig at lande på hylderne i de danske telebutikker før katastrofen ramte Samsung. Galaxy Note 7-telefoner brød i brand og endte med at blive forbudte ombord på fly. Hvis du ikke husker historien, så kan du læse mere om katastrofen der ramte Samsung i vores tidslinje.

Samsung: Opdateringer kommer hurtigere i fremtiden

Samsung har været hurtige til udrulningen af Android 13, men tror, at de med Android 14 kan gøre det hurtigere.

(mere…)
Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

Ifølge rygterne får Galaxy S23-serien Emergency SOS som iPhone.

(mere…)
Vil Apple købe Manchester United?

RYGTE: Netop nu florerer der rygter om, at Apple har udtrykt interesse i, at købe den engelske fodboldklub Manchester United.

(mere…)
OnePlus 11 får masser af RAM

Rygterne svirrer om den kommende OnePlus 11 og det tyder på, at den kommer med en masse RAM og et lækkert keramisk cover.

(mere…)
Hvilken klaptelefon er bedst?

EP121: Klaptelefonerne Samsung Galaxy Z Flip4 og Motorola Razr 2022 er fede! Hvilken er bedst? Er de klapmobiler noget værd?

(mere…)
Motorola Razr vs. Galaxy Z Flip4 | klaptelefon-duel

VIDEO: Motorola Razr 2022 og Samsung Galaxy Z Flip4 er fede klaptelefoner. Razr 2022 vinder på skærmkvalitet. Se testen her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram