Her er Samsung Galaxy Note 8 i Midnight Black

Samsung har inviteret verdenspressen til event senere på måneden. Men nu har EvLeaks afsløret Samsung Galaxy Note 8 i Midnight Black. Se den her.

Så er han på spil igen. Sådan fristes man i hvert fald til både at tænke og sige. Evan Blass, også kendt som Twitter-brugeren @EvLeaks, har nemlig lækket et billede af en af årets mest ventede smartphones. Og ja, der er tale om Samsung Galaxy Note 8.

Samsung Galaxy Note8 (in Midnight Black) pic.twitter.com/QZii9xFarQ

— Evan Blass (@evleaks) July 31, 2017

Vi er stadigvæk nogle få uger væk fra den officielle afsløring, der ventes at finde sted onsdag den 23. august 2017 i New York.

 - Samsung inviterer til Galaxy Note 8 Unpacked-event

Der er stor lighed med Note-enheden og Galaxy S8-serien – i hvert fald på fronten. Bagsiden forventes at være lidt anderledes, da der skulle være dual-kamera der.

Det ventes, at Samsung Galaxy Note 8 også vil være tilgængelig i andre farvevarianter. Evan Blass har tidligere været ude med oplysningen om en Deep Blue. Derudover ventes den også i Orchid Gray.

Samsung Galaxy Note 8 ventes, at komme med en 6.3 tommer QHD+ skærm og Snapdragon 835 processor fra Qualcomm. Derudover kommer den formentlig i varianter med enten 4 GB RAM eller 6 GB RAM og er støv- og vandafvisende. Styresystemet er Android Nougat med Samsungs egen brugerflade ovenpå. Kameraet skulle ifølge rygterne være dual-kamera på 13 megapixels og så kommer den selvfølgelig med den populæer S-Pen.

 - Samsung-topchef: Galaxy Note 8 bliver innovativ

MereMobil.dk holder dig opdateret når enheden er officielt annonceret. Indtil videre er der kun tale om rygter og spekulationer og Samsung har ikke bekræftet nogle af de mange rygter.

Mere til historien

Samsung Galaxy Note 7 nåede aldrig at lande på hylderne i de danske telebutikker før katastrofen ramte Samsung. Galaxy Note 7-telefoner brød i brand og endte med at blive forbudte ombord på fly. Hvis du ikke husker historien, så kan du læse mere om katastrofen der ramte Samsung i vores tidslinje.

GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram