Samsung har offentliggjort Galaxy Note 8 – ved en fejl?

0

I fredags begik Samsung umiddelbart en kæmpe fejl, med mindre det var planlagt, da Galaxy Note 8 blev offentliggjort kortvarigt på deres hjemmeside.

Samsung har lagt billeder og oplysninger om Galaxy Note 8 online kortvarigt den anden dag (Kilde: Android Police)
Samsung har lagt billeder og oplysninger om Galaxy Note 8 online kortvarigt den anden dag (Kilde: Android Police)

Nærmest siden katastrofen sidste år, hvor Samsung måtte tage Galaxy Note 7 af markedet, har rygterne svirret om efterfølgeren Galaxy Note 8.

Og nu ventes det, at vi er tæt på afsløringen af Galaxy Note 8. Samsung har nemlig indkaldt til stor Unpacked-event senere på ugen – nemlig onsdag den 23. august 2017. Hvor det altså ventes, at de vil afsløre Galaxy Note 8 for offentligheden.

Samsung inviterer til Galaxy Note 8 event

I fredags virkede det så til, at Samsung fik lavet en kæmpe bommert. Nemlig at afsløre Galaxy Note 8 før tid på deres officielle hjemmeside. Hvilket blandt andet blev spottet af Android Police. Her fremgik det, at Galaxy Note 8 har modelnummeret SM-N950UZKAXAA i den ulåste variant.

Telefonen var dog ”kun” online i tre timer, hvorefter den fluks blev fjernet fra webshoppen. Om der er tale om en fejl eller det var sket med vilje er uvist.

På de billeder, der nåede at blive lavet mens Galaxy Note 8 var online ses det også, at den kommer med 64 GB intern hukommelse. Prisen på telefonen fremgik desværre ikke, det er derfor uvist hvad den endelige pris bliver.

Derudover ventes telefonen at få en 6,3 tommer stor AMOLED-skærm med et 18,5:9 format – præcis som Galaxy S8/Galaxy S8+. Opløsningen skulle være en QHD+-opløsning på 1.440 x 2.960 pixels. Ligesom Galaxy S8’erne ventes det også, at processoren bliver en Exynos 8895 – men med 6 GB RAM på Galaxy Note 8.

Rygterne svirrer også om, at Galaxy Note 8 vil blive den første Samsung-telefon med et dual-kamera. Hvor begge sensorer vil være 13 megapixels.

Snart tilgængelig for første købere

Det rygtes også, at telefonen bliver tilgængelig på de første markeder fra fredag den 15. september 2017 og forsalg allerede fra torsdag den 24. august 2017. Det skriver GSMArena.com.

 – Her er Samsung Galaxy Note 8 i Midnight Black

Samsung har endnu ikke kommenteret på de mange rygter og spekulationer. Det ventes heller ikke, at de gør noget før den officielle udmelding på onsdag.

MereMobil.dk dækker Samsungs event klokken 17.00 dansk tid.

Mere til historien

De produktfotos, som var online kortvarigt på Samsungs hjemmeside i fredags, stemmer overens med nogle, som Twitter-brugeren @EvLeaks har haft lækket af flere omgangen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer