Samsung har offentliggjort Galaxy Note 8 – ved en fejl?

I fredags begik Samsung umiddelbart en kæmpe fejl, med mindre det var planlagt, da Galaxy Note 8 blev offentliggjort kortvarigt på deres hjemmeside.

Samsung har lagt billeder og oplysninger om Galaxy Note 8 online kortvarigt den anden dag (Kilde: Android Police)

Samsung har lagt billeder og oplysninger om Galaxy Note 8 online kortvarigt den anden dag (Kilde: Android Police)

Nærmest siden katastrofen sidste år, hvor Samsung måtte tage Galaxy Note 7 af markedet, har rygterne svirret om efterfølgeren Galaxy Note 8.

Og nu ventes det, at vi er tæt på afsløringen af Galaxy Note 8. Samsung har nemlig indkaldt til stor Unpacked-event senere på ugen – nemlig onsdag den 23. august 2017. Hvor det altså ventes, at de vil afsløre Galaxy Note 8 for offentligheden.

- Samsung inviterer til Galaxy Note 8 event

I fredags virkede det så til, at Samsung fik lavet en kæmpe bommert. Nemlig at afsløre Galaxy Note 8 før tid på deres officielle hjemmeside. Hvilket blandt andet blev spottet af Android Police. Her fremgik det, at Galaxy Note 8 har modelnummeret SM-N950UZKAXAA i den ulåste variant.

Telefonen var dog ”kun” online i tre timer, hvorefter den fluks blev fjernet fra webshoppen. Om der er tale om en fejl eller det var sket med vilje er uvist.

På de billeder, der nåede at blive lavet mens Galaxy Note 8 var online ses det også, at den kommer med 64 GB intern hukommelse. Prisen på telefonen fremgik desværre ikke, det er derfor uvist hvad den endelige pris bliver.

Derudover ventes telefonen at få en 6,3 tommer stor AMOLED-skærm med et 18,5:9 format – præcis som Galaxy S8/Galaxy S8+. Opløsningen skulle være en QHD+-opløsning på 1.440 x 2.960 pixels. Ligesom Galaxy S8’erne ventes det også, at processoren bliver en Exynos 8895 – men med 6 GB RAM på Galaxy Note 8.

Rygterne svirrer også om, at Galaxy Note 8 vil blive den første Samsung-telefon med et dual-kamera. Hvor begge sensorer vil være 13 megapixels.

Snart tilgængelig for første købere

Det rygtes også, at telefonen bliver tilgængelig på de første markeder fra fredag den 15. september 2017 og forsalg allerede fra torsdag den 24. august 2017. Det skriver GSMArena.com.

 - Her er Samsung Galaxy Note 8 i Midnight Black

Samsung har endnu ikke kommenteret på de mange rygter og spekulationer. Det ventes heller ikke, at de gør noget før den officielle udmelding på onsdag.

MereMobil.dk dækker Samsungs event klokken 17.00 dansk tid.

Mere til historien

De produktfotos, som var online kortvarigt på Samsungs hjemmeside i fredags, stemmer overens med nogle, som Twitter-brugeren @EvLeaks har haft lækket af flere omgangen.

Samsung Galaxy S23-serien får stor kamera-opdatering

En softwareopdatering, som forbedrer kameraets ydeevne samt andre rettelser, er på vej til Samsung Galaxy S23-serien.

(mere…)
Samsung Galaxy A54 test | ualmindelig vellykket

TEST: Prisen er fornuftig og kvaliteten god. Læs min Samsung Galaxy A54 test her. Måske er A54 den eneste mobil, du behøver.

(mere…)
Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram