Apple klar med ny betaversion af iOS 11

0

Apple gør stille og roligt klar til den endelige version af iOS 11. De har netop udsendt ny version af betasoftwaren, som nu er version 7 for udviklere – og version 6 for public betatestere.

Genveje i Kontrolcenter i iOS 11 (Foto: MereMobil.dk)
Genveje i Kontrolcenter i iOS 11 på iPad (Foto: MereMobil.dk)

Apple udnyttede ligesom Google solformørkelsen til, at udsende en ny softwareopdatering. Der var dog lige knap ligeså meget spænding eller interesse ved Apples, som der var ved Googles offentliggørelse af Android 8.0 Oreo.

For Apples vedkommende var det også ”kun” syvende betaversion af iOS 11, som de udsendte til udviklerne. Og de mange public betatestere har nu adgang til den sjette version.

Det er kun en uge siden, at Apple udsendte den sjette betaversion. Men derfor er der alligevel lidt at komme efter. Denne nye betaversion introducerer et nyt Apple Music-ikon i Kontrol Centeret når der ikke afspilles musik. Det skriver MacRumors.com.

iOS 11 – alt du skal vide om den store opdatering

Inden den endelige version af iOS 11 frigiver Apple normalvis en ”Golden version” af betasoftwaren.

Apple har meldt ud, at den endelige version af iOS 11 vil blive offentliggjort i efteråret. Det ventes, at være i forbindelse med offentliggørelsen af nye iPhone-modeller. Dette har Apple dog ikke bekræftet.

Apple er kendt for, at være super gode til at opdaterer gamle iOS-enheder også. Og du kan herunder se, hvilke modeller der opdateres til iOS 11. Opdateringen frigives i øvrigt samtidig til alle understøttede enheder. Dette er også grunden til, at der er rigtig mange iOS-brugere som har den seneste opdatering installeret.

Disse Apple enheder kan opdateres til iOS 11

Der er desuden også udsendt ny betaversion til macOS High Sierra – både til udviklere og public betatestere.

Mere til historien

Apple oplyser også, at hvis du er en af de mange betatestere, så er der en kendt fejl i beta 5 og beta 6 og fremefter som gør, at du måske skal slette opdateringen. Dette gøres i Indstillinger – Generelt – iPhone-lagring og geninstaller derefter.

Læs også:
 – Med iOS 11 begynder iPad at minde om Macbook
App Store bliver redesignet fra bunden med iOS 11
Vælg det bedste Live Photo-billede med iOS 11

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer