Rygtebørsen: Nokia 8 er snart i en butik nær dig

8

Nokia 8 ser ud til at være på vej. Mobilen rygtes til at være en high end-smartphone med optik fra navnkundige Carl Zeiss.

Nokia 8
Rygtebillede af Nokia 8

Alt tyder på, at vi skal vænne os til at sige “Nokia 8”. Rygterne om en ny super-mobil fra finske HMD Global, der står bag varemærket Nokia, er nemlig stædigt tiltagende, ligesom der florerer billeder af en smartphone, der angiveligt skulle være Nokia 8.

Således skriver flere velansete og sædvanligvis velinformerede tech-medier, at der faktisk er en nedtælling i gang.

Smartphonen skulle efter sigende komme med en 5,7 tommers skærm med en opløsning på 1440 x 2560 pixels.

Rygterne kan også koges sammen til en smartphone med 64 GB intern hukommelse, der kan udvides op til 256 GB via et microSD-kort.

Det primære kamera skulle kunne præstere 24 megapixels, mens der skulle være 12 megapixel til frontens selfie-kamera.

Formodningerne om kameraet forstærkes af, at HMD Global for nylig indgik et formelt samarbejde med optik-eksperterne hos Carl Zeiss om, at sætte nye standarder for billeder taget med smartphone.

Desuden siger rygterne, at Nokia 8 vil køre Android 7 og vil blive drevet af et batteri på 3999 mAh. Det bliver formentlig ikke udskifteligt.

Og så vil telefonen selvfølgelig være bestykket, som det kræves for at være en high end-mobil.

Blandt andre Venturebeat og Winfuture mener at vide, at Nokia 8 slippes løs med udgangen af juli, og at prisen på det skandinaviske marked vil være lige under 600 euro eller knap 4.500 kroner uden moms, og afgifter.

Mere til historien

Nokia var for ti år siden en af ​​verdens største producenter af mobiltelefoner, men kunne ikke følge med, da Apple lancerede iPhone i 2007 og Android efterfølgende indledte jagten på smartphone-markedet førsteplads. I 2014 blev Nokias Devices and Services division solgt til Microsoft.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer