Hold dig opdateret på mobilnyhederne i sommerferien

Ferietiden er over ikke bare os – men hele Danmark. Trods stille perioder holder vi dig opdateret på de seneste mobilnyheder.

Fly Ferie Lufthavn Odense Airport roaming

Fly i H.C. Andersen Airport i Odense (Foto: MereMobil.dk)

Du er måske heldig, at have ferie fra jobbet eller skolen. Men selvom du er væk fra computeren – så forsøger vi stadigvæk at holde dig opdateret på de seneste mobilnyheder her på MereMobil.dk.

Dermed kan du altid smugkigge på vores mobilsite, som kan tilgås fra både tablet og smartphone. Mange af jer læsere benytter allerede i dag mobilsiten. Tak for det 🙂

 – TIP: Brug telefonen til omregning af valuta på ferien

Og ligesom du holder ferie – ja så gør vi det også på MereMobil.dk. Det betyder også, at der kan være nogle stille dage på siden. Heldigvis er juli sjældent en måned, hvor der sker en hel masse.

Men der kan dog være spændende nyheder – og dem skulle vi helst ikke gå glip af. Du kan være sikker på, at hvis der pludselig falder en stor nyhed ned fra himlen, så skal vi nok være der.

En af de store nyheder, som kan fremhæves fra juli sidste år er, at det populære mobilspil Pokémon Go blev frigivet.

Palma på Mallorca (Foto: MereMobil.dk)

Palma på Mallorca (Foto: MereMobil.dk)

Derfor forsøger vi også ikke, at være mere ”væk” end at kunne holde dig opdateret på de mest interessante nyheder.

Skal du til udlandet eller kender du nogen der skal (inden for EU) så gør dem eventuelt opmærksom på, at trods de nye roamingregler så skal man være lidt opmærksom. Mange selskaber tilbyder nemlig kun en begrænset mængde data og når først denne pakke er opbrugt, så kan det blive virkelig dyrt.

 – Emojis kan gøre ferien til en dyr fornøjelse

Rigtig god sommer til jer alle. 

Vh. John G, Lene og resten af holdet 🙂

Danskerne vil ikke undvære Wi-Fi på ferien

Mere til historien

Husk i øvrigt også, hvis du ikke allerede nu modtager vores nyhedsbrev, så kan du tilmelde dig dette her.

Læs også:
GUIDE: Så mange megabytes bruger du fra datapakken

8 år forsvandt lynhurtigt

BLOG: Det er ikke til at forstå, at der på "så kort tid" gik hele 8 år. Her er min status og tanker.

(mere…)
7 år med MereMobil.dk – tak til dig!

Det er nu 7 år siden, at stikket blev sat i til MereMobil.dk. Jeg og teamet glædes over, at vi fortsat kan levere indhold til dig. Læs lidt om historien bag.

(mere…)
Velkommen til et ”nyt” MereMobil.dk

MereMobil.dk har fået nyt design, men vi er stadigvæk de samme ”bag” skærmen. Læs mere om det nye design her. Inputs er meget velkomne.

(mere…)
MereMobil.dk får nyt design

MereMobil.dk som du kender det er slut. Siden får en ”designoverhaling” – men bare rolig! Vi er fortsat de samme. Læs baggrunden for ændringen her.

(mere…)
MereMobil.dk fylder 6 år i dag – tak til DIG!

MereMobil.dk kan i dag fejre 6-års fødselsdag. :-) Det betyder, at vi har klaret os gennem – forhåbentlig de fleste "børnesygdomme". Læs hvordan det går.

(mere…)
Hip hip hurra! MereMobil.dk fylder 5 år i dag

MereMobil.dk kan i dag fejre 5 års fødselsdag. Vi er glade og stolte over denne halvrunde dag. Læs hvordan det er gået fra dag ét til nu.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram