Brug telefonen til omregning af valuta på ferien

TIP: Inden du rejser på ferie så hent en app der kan omregne valuta, også når du ikke er online.

Sommerferien er ved at nå de magiske populære ferie uger for danskere, hvilke falder midt i skoleferien. Går ferien udenlands, så kan det være en god idé, at have hentet en applikationen til telefonen, som kan hjælpe med omregning af valutakurser.

Uanset om turen går til Bulgarien, Tyrkiet, Grækenland, Thailand eller noget helt andet, ja så er det rart at vide, hvad deres valuta svarer til i danske kroner.

 - Ingen TV 2 i sommerhuset for YouSee kunder

For mange år siden skulle man enten have en lommeregner med eller stå og regne i hovedet, hvilket godt kunne være omstændigt. Men i dag er det hurtigt og nemt, da det kan foretages på smartphonen med kun få klik og det sker altid med den aktuelle dagskurs (kræver dog netværk).

Du behøver ikke nødvendigvis benytte data, da dette kan slås fra. Slår du data fra regner applikationen ud fra de senest opgivne valutakurser og du kan da bruge applikationen uden det koster noget.

Vi kan blandt andet anbefale ”Valuta+” til iPhone, som kan downloades gratis i Apples App Store, samt ”Nem Valutaomregner” til Android, der kan downloades gratis i Google Play Store.

 

 - Kameraet er et "must have" på sommerens festivaler

Valuta-omregnere er også brugbare, hvis du handler på udenlandske webshops og du skal omregne priserne til danske kroner.

Mere til historien

Det kan også være, at du kan benytte din mobilbank-applikation til omregning af valutakurser på ferien. Vi kan i hvert fald oplyse, at Danske Bank-kunder kan benytte deres app til at omregne valuta.

Læs også:
- Det koster data og mobilbrug i EU denne sommer

Sådan gør du iPhone super-brugervenlig for ældre

TIP: Apples nye brugerflade kan vinde indpas hos ældre eller brugere med funktionsnedsættelser. Læs hvordan du aktiverer den simple brugerflade.

(mere…)
Sådan downloader du kort i Apple Maps til offline-brug

TIP: Det er nu muligt at downloade kort i Apple Maps til brug offline. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Tjek el-priserne på smartphonen

Du kan holde styr på el-priserne direkte på din smartphone og der er penge at spare, hvis du kan "planlægge" dit brug af strøm.

(mere…)
iPhone-folket er væsentlig mere værd end Android-brugere

Nye tal kasserer tommelfingerregel som værende tæt på et regulært fejlskud.

(mere…)
Sådan aktiverer du støjreduktion på din iPhone

TIP: Denne fantastiske effektive funktion i din iPhone får støjen til at forsvinde, når du taler i telefon.

(mere…)
RejseBillet-app klar til danskerne

Den nye app RejseBillet kan i nogen grad være et digitalt rejsekort. Appen virker i hele Danmark.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram