Brug telefonen til omregning af valuta på ferien

5

TIP: Inden du rejser på ferie så hent en app der kan omregne valuta, også når du ikke er online.

Sommerferien er ved at nå de magiske populære ferie uger for danskere, hvilke falder midt i skoleferien. Går ferien udenlands, så kan det være en god idé, at have hentet en applikationen til telefonen, som kan hjælpe med omregning af valutakurser.

Uanset om turen går til Bulgarien, Tyrkiet, Grækenland, Thailand eller noget helt andet, ja så er det rart at vide, hvad deres valuta svarer til i danske kroner.

 – Ingen TV 2 i sommerhuset for YouSee kunder

For mange år siden skulle man enten have en lommeregner med eller stå og regne i hovedet, hvilket godt kunne være omstændigt. Men i dag er det hurtigt og nemt, da det kan foretages på smartphonen med kun få klik og det sker altid med den aktuelle dagskurs (kræver dog netværk).

Du behøver ikke nødvendigvis benytte data, da dette kan slås fra. Slår du data fra regner applikationen ud fra de senest opgivne valutakurser og du kan da bruge applikationen uden det koster noget.

Vi kan blandt andet anbefale ”Valuta+” til iPhone, som kan downloades gratis i Apples App Store, samt ”Nem Valutaomregner” til Android, der kan downloades gratis i Google Play Store.

 

 – Kameraet er et “must have” på sommerens festivaler

Valuta-omregnere er også brugbare, hvis du handler på udenlandske webshops og du skal omregne priserne til danske kroner.

Mere til historien

Det kan også være, at du kan benytte din mobilbank-applikation til omregning af valutakurser på ferien. Vi kan i hvert fald oplyse, at Danske Bank-kunder kan benytte deres app til at omregne valuta.

Læs også:
Det koster data og mobilbrug i EU denne sommer

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer