Facebook-hackeren Jayden K. Smith er fup

Der har de seneste dage floreret advarsler på Facebook mod hackeren Jayden K. Smith, men advarslen er fup.

Beskeden der omhandler advarslen mod Jayden K. Smith (Kilde: MereMobil.dk)

Beskeden der omhandler advarslen mod Jayden K. Smith (Kilde: MereMobil.dk)

I disse dage florerer en advarsel på Facebook mod personen Jayden K. Smith. I advarslen lyder det, at man ikke skal acceptere en venskabsanmodning fra profilen Jayden K. Smith. Grunden til dette er, at han er hacker.

- Virus hærger på Facebook Messenger (nov 2016)

Advarslen florerer i en kæde-besked, og mange har sendt denne videre til deres venner. Men ifølge blandt andet Independent, så er der altså tale om fup og fidus.

Ordlyden i advarslen er nedenstående:

- ”Fortæl venligst alle personer i din messenger liste for ikke at acceptere Jayden K. Smith venskabsforespørgsel. Han er en hacker og har systemet forbundet til din Facebook-konto. Hvis en af dine kontakter accepterer det, bliver du også hacket, så sørg for, at alle dine venner kender det. Tak. Videresendt som modtaget. Hold fingeren nede på beskeden. Nederst i midten vil det sige fremad. Hit det og klik derefter på navnene på dem i din liste og det vil sende til dem.”

Men advarslen skal hellere minde dig om, at du generelt ikke skal godkende alle og enhver på Facebook. En god huskeregel er, at du ikke skal godkende nogen du ikke ville hilse på, hvis du møder dem ude i byen.

- TIP: Sådan tjekker du om en Facebook side er fusk

Der er dog ingen fare på færde for profilen Jayden K. Smith eksisterer ikke – i hvert fald ikke som hacker. Og han ville ikke være i stand til, at hacke dine venners konti på den måde.

Mere til historien

Facebook-profilen og din iPhone fortæller så meget om dig, at jeg kan lave total kaos i dit liv, hvis du ikke forhindrer det. Vi sløser med sikkerheden, i en grad der er skræmmende. Hør vores podcast om sikkerhed og hvorfor det skal tages seriøst.

Læs også:
-
Denne besked-app er mest sikker

Dansk universitet frygter aflytning

Frygten for, at TikTok eller andre SOME-tjenester misbruger mobiltelefoner til at høste data breder sig.

(mere…)
TikTok viser krig - bare ikke for russere

Journalister har afdækket, at stormombruste TikTok skelner mellem profiler fra Rusland og fra Ukraine.

(mere…)
Gentager det samme vrøvl

TikTok sejler rundt i ukonkrete svar på kritiske spørgsmål og fastholder påstande, som forlængst er modbevist.

(mere…)
Børn tester sig for psykiske sygdomme på TikTok

Børn og unge diagnosticerer sig selv med blandt andet ADHD via TikTok. Det bekymrer Børns Vilkår.

(mere…)
Snapchat er blacklistet – ejeren er overrasket

I lighed med TikTok er Snapchat nu blacklistet. Ejeren af Snapchat er overrasket. De mener selv, at de gør meget ud af sikkerheden.

(mere…)
FBI undersøger TikToks overvågning af journalister

FBI og det amerikanske justitsministerium stiller nu skarpt på TikTok-ejeren Bytedance. Det handler om overvågning af Kina-kritiske journalister.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram