Facebook-hackeren Jayden K. Smith er fup

0

Der har de seneste dage floreret advarsler på Facebook mod hackeren Jayden K. Smith, men advarslen er fup.

Beskeden der omhandler advarslen mod Jayden K. Smith (Kilde: MereMobil.dk)
Beskeden der omhandler advarslen mod Jayden K. Smith (Kilde: MereMobil.dk)

I disse dage florerer en advarsel på Facebook mod personen Jayden K. Smith. I advarslen lyder det, at man ikke skal acceptere en venskabsanmodning fra profilen Jayden K. Smith. Grunden til dette er, at han er hacker.

Virus hærger på Facebook Messenger (nov 2016)

Advarslen florerer i en kæde-besked, og mange har sendt denne videre til deres venner. Men ifølge blandt andet Independent, så er der altså tale om fup og fidus.

Ordlyden i advarslen er nedenstående:

– ”Fortæl venligst alle personer i din messenger liste for ikke at acceptere Jayden K. Smith venskabsforespørgsel. Han er en hacker og har systemet forbundet til din Facebook-konto. Hvis en af dine kontakter accepterer det, bliver du også hacket, så sørg for, at alle dine venner kender det. Tak. Videresendt som modtaget. Hold fingeren nede på beskeden. Nederst i midten vil det sige fremad. Hit det og klik derefter på navnene på dem i din liste og det vil sende til dem.”

Men advarslen skal hellere minde dig om, at du generelt ikke skal godkende alle og enhver på Facebook. En god huskeregel er, at du ikke skal godkende nogen du ikke ville hilse på, hvis du møder dem ude i byen.

TIP: Sådan tjekker du om en Facebook side er fusk

Der er dog ingen fare på færde for profilen Jayden K. Smith eksisterer ikke – i hvert fald ikke som hacker. Og han ville ikke være i stand til, at hacke dine venners konti på den måde.

Mere til historien

Facebook-profilen og din iPhone fortæller så meget om dig, at jeg kan lave total kaos i dit liv, hvis du ikke forhindrer det. Vi sløser med sikkerheden, i en grad der er skræmmende. Hør vores podcast om sikkerhed og hvorfor det skal tages seriøst.

Læs også:
Denne besked-app er mest sikker

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer