Facebook-hackeren Jayden K. Smith er fup

Der har de seneste dage floreret advarsler på Facebook mod hackeren Jayden K. Smith, men advarslen er fup.

Beskeden der omhandler advarslen mod Jayden K. Smith (Kilde: MereMobil.dk)

Beskeden der omhandler advarslen mod Jayden K. Smith (Kilde: MereMobil.dk)

I disse dage florerer en advarsel på Facebook mod personen Jayden K. Smith. I advarslen lyder det, at man ikke skal acceptere en venskabsanmodning fra profilen Jayden K. Smith. Grunden til dette er, at han er hacker.

Virus hærger på Facebook Messenger (nov 2016)

Advarslen florerer i en kæde-besked, og mange har sendt denne videre til deres venner. Men ifølge blandt andet Independent, så er der altså tale om fup og fidus.

Ordlyden i advarslen er nedenstående:

– ”Fortæl venligst alle personer i din messenger liste for ikke at acceptere Jayden K. Smith venskabsforespørgsel. Han er en hacker og har systemet forbundet til din Facebook-konto. Hvis en af dine kontakter accepterer det, bliver du også hacket, så sørg for, at alle dine venner kender det. Tak. Videresendt som modtaget. Hold fingeren nede på beskeden. Nederst i midten vil det sige fremad. Hit det og klik derefter på navnene på dem i din liste og det vil sende til dem.”

Men advarslen skal hellere minde dig om, at du generelt ikke skal godkende alle og enhver på Facebook. En god huskeregel er, at du ikke skal godkende nogen du ikke ville hilse på, hvis du møder dem ude i byen.

TIP: Sådan tjekker du om en Facebook side er fusk

Der er dog ingen fare på færde for profilen Jayden K. Smith eksisterer ikke – i hvert fald ikke som hacker. Og han ville ikke være i stand til, at hacke dine venners konti på den måde.

Mere til historien

Facebook-profilen og din iPhone fortæller så meget om dig, at jeg kan lave total kaos i dit liv, hvis du ikke forhindrer det. Vi sløser med sikkerheden, i en grad der er skræmmende. Hør vores podcast om sikkerhed og hvorfor det skal tages seriøst.

Læs også:
Denne besked-app er mest sikker

Sådan beskytter du din iPhone mod tyveri

GUIDE: Du kan gøre livet meget sværere for tyven, der har hapset din nye iPhone.

(mere…)
Pas nu på dit Apple Pay

Du skal lægge mærke til denne mail, hvis du bruger Apple Pay. Jeg har efterprøvet mailen.

(mere…)
Lader Meta bevidst skadeligt indhold ligge for at tjene penge?

Den danske psykolog Lotte Rubæk vender Metas ekspertgruppe ryggen. Hun frygter ekspertgruppen har givet en legitimitet til Meta.

(mere…)
Snapchat klar med stor ændring: Gem for altid

En stor ændring er på vej. Brugerne vil inden længe få mulighed for, at gemme samtaler for altid.

(mere…)
Der skal kontrol med aldersgrænsen på sociale medier

Regeringen og Medierådet for Børn og Unge mener, at der skal kontrol med børns alder og aldersgrænserne på de sociale medier.

(mere…)
Pas på svindel fra “Skat”

Skal du have penge tilbage eller ej? Årsopgørelsen er på vej som viser dette, men pas på det fører oftest fup og svindelnumre med sig.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram