Marshmallow nu mest populære Android-version

Google er klar med den seneste opgørelse over udbredelsen af de forskellige Android-versioner – og nu er Marshmallow den mest udbredte.

Udbredelsen af de forskellige Android-enheder - juni 2017 (Kilde: Android Developer)

Udbredelsen af de forskellige Android-enheder – juni 2017 (Kilde: Android Developer)

Google er klar med seneste opgørelse over udbredelsen af de forskellige Android-versioner. Og Marshmallow har nu taget føringen over Android 5.0/5.1 Lollipop.

Marshmallow er nu installeret på 31,2 procent af alle aktive Android-enheder, mens Lollipop er lige i hælene med en markedsandel på 30,8 procent.

Android 7.0/7.1 Nougat er nu installeret på 9,5 procent af alle aktive enheder, hvoraf 0,6 procent af enhederne har Android 7.1 Nougat installeret.

I maj måned var der 7.1 procent, som havde Android Nougat installeret og i april var der mindre end 5 procent, som havde den nyeste Android-version. Så der sker noget med udbredelsen af Nougat-softwaren.

 – Android 7.0 Nougat ‘brager frem’ i udbredelse

Men det ventes ikke, at Android Nougat bliver den mest udbredte Android-version inden Android O frigives i den endelige version.

Der er stadigvæk en 28,5 procent af Android-brugerne, der har Android 4.4 KitKat eller ældre versioner installeret på det deres enheder.

Mere til historien

Flere producenter er allerede begyndt at melde ud, hvilke enheder de lover Android O-opdateringen til. Eksempelvis har både OnePlus og Nokia meldt ud, hvilke enheder de opdaterer til Android O. Det er dog endnu ikke meldt ud, hvornår opdateringen frigives til offentligheden. Du kan se nogle af nyhederne i Android O her.

Chromebook-sagen: Digitale redskaber i undervisningen er i fare

Den langstrakte sag om brugen af Chromebooks og Google Workspace i folkeskolen trækker endnu en gang ud.

(mere…)
iOS 17.5 er på vej – her er nyhederne

Apple har udgivet den anden betaudgave af iOS 17.5. Vi har set på de største nyheder i opdateringen.

(mere…)
Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Google Magic Editor på vej til alle – også iPhone og iPad

Googles AI-fotoværktøj, Magic Editor, er på vej til Android-telefoner, samt iPhone og iPad i løbet af maj.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Android 15 er ude i beta – se nyhederne

Google har sendt første betaversion af Android 15 ud til offentligheden. Se hvordan du får den.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram