Marshmallow nu mest populære Android-version

Google er klar med den seneste opgørelse over udbredelsen af de forskellige Android-versioner – og nu er Marshmallow den mest udbredte.

Udbredelsen af de forskellige Android-enheder - juni 2017 (Kilde: Android Developer)

Udbredelsen af de forskellige Android-enheder - juni 2017 (Kilde: Android Developer)

Google er klar med seneste opgørelse over udbredelsen af de forskellige Android-versioner. Og Marshmallow har nu taget føringen over Android 5.0/5.1 Lollipop.

Marshmallow er nu installeret på 31,2 procent af alle aktive Android-enheder, mens Lollipop er lige i hælene med en markedsandel på 30,8 procent.

Android 7.0/7.1 Nougat er nu installeret på 9,5 procent af alle aktive enheder, hvoraf 0,6 procent af enhederne har Android 7.1 Nougat installeret.

I maj måned var der 7.1 procent, som havde Android Nougat installeret og i april var der mindre end 5 procent, som havde den nyeste Android-version. Så der sker noget med udbredelsen af Nougat-softwaren.

 - Android 7.0 Nougat 'brager frem' i udbredelse

Men det ventes ikke, at Android Nougat bliver den mest udbredte Android-version inden Android O frigives i den endelige version.

Der er stadigvæk en 28,5 procent af Android-brugerne, der har Android 4.4 KitKat eller ældre versioner installeret på det deres enheder.

Mere til historien

Flere producenter er allerede begyndt at melde ud, hvilke enheder de lover Android O-opdateringen til. Eksempelvis har både OnePlus og Nokia meldt ud, hvilke enheder de opdaterer til Android O. Det er dog endnu ikke meldt ud, hvornår opdateringen frigives til offentligheden. Du kan se nogle af nyhederne i Android O her.

Patentkrigen mellem Google og Sonos fortsætter

Funktionaliteten af ​​Sonos netop lancerede "Sonos Voice Control" er på spil i ny retssag mellem de to tidligere samarbejdspartnere Google og Sonos.

(mere…)
Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Opgrader dit gamle TV - Apple TV vs. Chromecast

GUIDE: Smart-TV-platformen på din fladskærm er langsom og ikke tidssvarende. Skal du købe Apple TV eller Chromecast?

(mere…)
Google Play runder 10 år – og får nyt logo

Det er 10 år siden, at Google ændrede Android Market til Google Play Store. Det fejres blandt andet med et nyt logo.

(mere…)
Apple er klar med iOS 15.6 og iPadOS 15.6 opdatering

En ny opdatering er klar til iPhone og iPad, som bringer dem op på iOS 15.6 og iPadOS 15.6. Der er også opdateringer til Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Google Maps giver elbiler den strømeffektive rute

Med en opdatering af Google Maps bliver det nemmere, at optimere brændstof eller strøm på sine ture.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram