Honor 9 - reklameplakat afslører specifikationer

Den officielle afsløring af Honor 9 finder sted i dag den 12. juni. Inden sløret løftes, er der kommet nye læk. Se specifikationerne her:

Lækket reklameplakat afslører detaljer om Honor 9 (Foto: Weibo)

Honor mærket er ikke det mest profilerede herhjemme, og der er stadig mange, som ikke kender det. Bag Honor står Huawei, og hvor Honor-telefonerne tidligere også bar navnet Huawei, så er det i dag et selvstændigt mærke i Huawei-koncernen.

Honor er, ligesom Huawei, kendt for at levere rigtigt gode telefoner til en meget skarp pris. Dog har Honor typisk været billigere end Huawei. Dette har ikke betydet, at de har været dårlige. Her på MereMobil.dk var vi så begejstrede for Honor 8, at vi anbefalede den over Huawei P9.

-  Honor 8 test – årets overraskelse

Særligt mellemprismarkedet er utroligt spændende. Hvor Huawei telefonerne langsomt er steget i pris - særligt topmodellerne som Mate 9 Pro og P10 har fået et nøk opad i pris - giver det derfor mening for Huawei fortsat at tilbyde telefoner med gode specifikationer til en rigtig god pris. Dette kan de fortsat gøre gennem Honor mærket.

Et rygte fortæller, at Honor 9 kommer til at koste $360 - omkring 2.400 kr (uden moms, afgifter osv.) Dette virker som en meget lav pris, og vi kommer formodentlig til at se en lanceringspris, som matcher Honor 8 på 3.500 kr. eller højere.

-  Huawei er nu den største smartphone-producent i Kina

Lækket plakat afslører specifikationer

GSM Arena kan fortælle, at en officiel reklameplakat er blevet lækket på kinesiske Weibo. Plakaten bekræfter mange af de specifikationer, som vi allerede har set i tidligere leaks.

Honor 9 kommer ikke overraskende med et dobbeltkamera. Telefonen får et 12 megapixel og et 20 megapixel kamera på bagsiden. Dette skulle være det samme kamera, som Huawei P10 også har.

Processoren i den kommende Honor 9 bliver Huaweis egen Kirin 960, som også findes i Huaweis topmodeller Mate 9 Pro og P10. Dette giver Honor 9 masser af hestekræfter, og tyder på en særdeles hurtig og kraftig telefon.

Ifølge lækket kommer Honor 9 med hele 6 GB RAM.

Hvis man sammenligner med Huawei P10 har den 4 GB RAM og Mate 9 Pro har 6 GB RAM. Hvis leaket taler sandt, så kan vi altså vente os noget af et power house af en telefon. Rygter siger, at Honor 9 også skulle komme i en billigere udgave med 4 GB RAM.

- Honor 9 afsløres den 12. juni i Kina

Skærmen skulle ifølge reklameplakaten have 2,5D glas. Der nævnes ikke noget om opløsning eller skærmformat. Her gættes der dog på, at vi kommer til at se en skærm på 5,15 tommer i fuld HD.

Mere til historien

Som altid svirrer rygterne op til lancering af en ny telefon. Det bliver spændende at se, hvad vi kan vente os af den kommende Honor 9. Hos MereMobil.dk dækker vi naturligvis den kommende telefon.

OnePlus 11 Pro – specifikationer lækket

Rygterne svirrer om, at OnePlus er på vej med en ny topmodel. Se de lækkede specifikationer på OnePlus 11 Pro her.

(mere…)
Nyt om Xiaomis kommende 200 megapixels telefon

Xiaomi 12T Pro kommer med 200 megapixels kamera og mange andre nyheder. Læs de seneste rygter her.

(mere…)
Nye afsløringer: Motorola kommer med 200 megapixels kamera

Dagen før Motorola afslører nye produkter er der dukket nye billeder op som tyder på flere modeller med monsterkameraet 200 MP.

(mere…)
Huawei overhaler Apple inden om

Når Apple i dag muligvis præsenterer en iPhone med satellitforbindelse, så har kineserne allerede taget broden af nyheden.

(mere…)
Apple på vej med billigt Apple Watch?

Mange forventer, at Apple i aften lancerer et Apple Watch Pro, men der spekuleres også i et billigt Apple Watch, der er billigere end Apple Watch SE.

(mere…)
Nye AirPods Pro på vej

RYGTER: Foruden iPhone 14 kommer også Apple Watch-series 8 og en ny generation af AirPods Pro.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram