Facebook Instant Games nu klar – endda med Snake

0

Du kan udfordre dine Facebook-venner i små spil – endda i det populære Snake. Prøv Instant Games nu.

Facebook Messenger klar med Instant Games (Foto: Facebook)
Facebook Messenger klar med Instant Games (Foto: Facebook)

Det er nok de færreste af os, som ikke kender Facebook Messenger. Det er nemlig chatklienten til verdens mest benyttede sociale medie.

Facebook har leget lidt med spil Messenger. De introducerede Instant Games i USA tilbage i november 2016. Men nu er det altså endelig blevet tilgængeligt i hele verden. Eller udrulningen er i hvert fald begyndt.

Dermed bliver Instant Games til Messenger tilgængeligt for Messengers godt 1,2 millioner månedlige brugere. Det skriver Facebook.

 – Spil de skjulte spil på Facebook Messenger – Basketball

Alt efter hvor i verden man er, samt hvilken enhed man spiller på, er op til 50 spil tilgængelige. Ligesom der også vil blive tilføjet spil på ugentlig basis.

Facebook Messenger klar med Instant Games (Foto: Facebook)
Facebook Messenger klar med Instant Games (Foto: Facebook)

Du kan blandt andet udfordre dine venner i spil som “Words with Friends”, “Zookeeper”, “Tomb Runner”, “Track & Fiels 100m”, “Brick Pop”, “Cut The Rope 2 Instant”, “Cooking Mama: Burger Shop”, “PAC-MAN” og “Snake”.

For at udfordre dine venner trykker du blot på “spil med venner” øverst i højre hjørne. Derefter vælger du, hvilken af dine venner du vil udfordrer.

 – Snake – gør også comeback med Nokia

Spillene er gratis at downloade og pt. findes der ikke nogle spil, hvor der er in-app køb. Instant Games for Messenger bliver en del af iOS og Android i løbet af de kommende uger, hvis du ikke allerede kan få adgang til dem nu.

Vi kan på redaktionen bekræfte, at vi kan spille spillene nu på vores enheder. Vi har testet både på Android og iOS.

Mere til historien

Er du online på computeren så er det nu også muligt, at se Facebook Messengers “Min Dag” på denne. Se hvordan du gør her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer