Nu kan du se Facebooks “min dag” fra computeren

Facebook udruller nu deres Snapchat-lignende funktion “min dag” til computeren. Før var det kun muligt, at se “min dag” fra mobilen. Se her hvordan du gør.

Messenger Day (Kilde: AndroidPolice.com)

Messenger Day (Kilde: AndroidPolice.com)

Facebook har længe været interesseret i Snapchat, og har også forsøgt at købe den populære tjeneste. Facebook har tidligere introduceret “min dag”, der lader dig dele et billede eller video i 24 timer. Det ligner i høj grad det, som vi kender fra Snaphat. Funktionen har hidtil kun virket på smartphones.

Nu gør Facebook det også muligt, at se “min dag” fra computeren via facebook.com eller messenger.com. Det adskiller sig dog fra, hvad vi kender fra Messenger på telefonen.

 – Facebook er klar med Messenger Day 

Du skal selv søge efter det

For at se “min dag” fra en computer, skal du åbne din Messenger enten via facebook.com eller via messenger.com. Historierne fra dukker ikke automatisk op på computeren. I stedet er du nødt til at søge i dine kontakter for at se, om der er en ny historie.

Her skal du kigge godt efter, for det er kun et lille ikon i toppen, som viser om der er en ny “min dag” eller ej. I min test troede jeg først, at det ikke virkede, indtil jeg opdagede det lille ikon.

Messenger Min Dag

Messenger Min Dag

– Reklamerne er på vej til Facebook Messenger

Du kan kun se med

Når du åbner en anden persons dag, dukker det op som et lag, der ligger henover skærmen. Du har kun mulighed for at se med, og du kan ikke kommentere på billeder eller videoer via messenger.com

Messenger Day Overlay

Messenger Day Overlay

Bortset fra (den manglende) muligheden for at kommentere, har du samme funktioner som i Messenger app’en. Du kan springe videre til næste billede eller gense billederne så længe, at de ligger online

– Facebook vil konkurrere mod SnapChat

Mere til historien

Facebook har i den grad ladet sig inspirere af Snapchat med deres Messenger Day funktion. Det er ikke kun muligt, at dele billeder i en begrænset periode, du har også mulighed for at poste billede med forskellige filtre, klistermærker eller helt lave dit ansigt om. Præcis som vi kender det fra Snapchat.

Din Messenger sikres bedre mod aflytning

Facebook Messenger bliver nu sikret bedre. Måske har du allerede bemærket ændringen.

(mere…)
Facebook lockout og lidt om Galaxy S24+

Mød Henrik, der blev hacket og smidt ud af Facebook. Hør, hvordan han genvandt kontrollen og adgangen til Facebook.

(mere…)
Medie: Facebook er i frit fald

Danskernes brug af sociale medier - især Facebook - falder. Netflix er også på retur, mens stort set ingen danskere streamer Pluto TV.

(mere…)
Sådan gør du din Facebook-konto mere sikker

GUIDE: Læs her hvordan du aktiverer totrinsbekræftelse på Facebook, så din Facebook-konto bliver mere sikker.

(mere…)
Så dyrt er Facebook uden reklamer

Facebook er klar et abonnement, hvor du kan bruge platformen uden målrettede reklamer. Men det koster...

(mere…)
Nu skal du STOPPE med at dele denne tekst på Facebook

Et falsk kædebrev er i omløb i Facebook. Du skal IKKE dele teksten. Læs her hvorfor.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram