Spil de skjulte spil på Facebook Messenger – Basketball

1

TIP: Facebook Messenger har nogle skjulte spil, så du kan dyste med vennerne i både basketball og skak. Se her hvordan du spiller basketball på Facebook.

Screenshots fra Basketball i Facebook Messenger applikationen (Foto: MereMobil.dk)
Screenshots fra Basketball i Facebook Messenger applikationen (Foto: MereMobil.dk)

De fleste kender Facebook Messenger applikationen, men formentlig primært til at sende beskeder, billeder og video til venner og familie. Men Facebook Messenger applikationen har nogle “skjulte” spil.

Det har tidligere været fremme, at du kunne spille skak i Facebook Messenger applikationen med dine venner.

Men det er ikke alt. Du kan nemlig også dyste i basketball og se hvem af dig og dine venner, der kan få flest bolde i kurven.

Sådan spiller du basketball på Facebook Messenger

Hvis du kunne tænke dig, at dyste mod dine venner eller måske blot dig selv i basketball, så er det hurtigt og nemt at komme i gang.

Alt du skal gøre er, at sende en emoji til dig selv af en basketball og når det så er gjort, skal du dobbelt klikke på den basketball du ser i samtalen, så starter spillet. Du kan også sende basketball-emoji symbolet til en ven hvorefter I kan dyste sammen

Til at starte med, så er det nemt. Bolden flytter sig lidt efter hvert kast – men der begynder at komme lidt flere udfordringer når du har ramt kurven med 10 bolde i træk – så flytter kurven sig nemlig fra side til side og udfordringerne forøges jo længere du når. Når du har ramt i 20 gange i træk, så rykker kurven fra side til side hurtigere endnu.

Rigtig god fornøjelse.

Mere til historien

Du kan også spille skak på Facebook Messenger, det gør du ved at skrive @fbchess play i en samtale med den person, som du ønsker at spille mod. For at flytte brikkerne skal du skrive koder. Og koderne er følgende: P for bonde, N for hest, B for løber, R for tårn, Q for dronning og K for konge. Vil du flytte bonden to felter frem, så skriver du eksempelvis @fbchess Pa4.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer