Apple på vej med opdateret MacBook-serie til WWDC

RYGTE: Forud for Apples årlige WWDC svirrer rygterne om, at de vil offentliggøre en hel ny og opgraderet MacBook-serie.

iPhone, Macbook

(Foto: William Iven)

Apple har oplyst, at de afholder deres årlige udviklerkonference WWDC i dagene fra den 5. til og med 9. juni. Mandag den 5. juni afholdes åbningskeynoten, som for offentligheden normalt er det mest interessante. Her plejer vi nemlig at få smagsprøver på ny software og måske ny hardware.

 – Apple har udsendt invitatitioner til WWDC-keynote

Rygterne svirrer om, at Apple i år har rigtigt mange nyheder med i ærmet. Foruden ny iOS og macOS software, så ser det ud til Apple er på vej med en hel ny og opgraderet MacBook-serie. Det er blandt andet kilder hos Bloomberg, som mener at vide der er opgraderede MacBooks på vej.

Opdateringen skulle blandt andet betyde, at nye processorer fra Intels nyeste Core-generation er på vej til MacBook (Retina), MacBook Pro samt MacBook Air-serien. Det skriver The Verge.

Det har ellers virket til, at Apple ville droppe MacBook Air-serien, men skal man tro rygterne – ja så bliver den altså opdateret nu.

Opdateringerne af modellerne skulle ifølge kilderne ikke være revolutionerende, men forsøge at rette op på noget af den kritik, som der har været på Apples MacBooks. Dog vil MacBook Air og MacBook (Retina) formentlig opleves som et løft, da tidligere modeller har henholdsvis 1,5 og 2,5 år på ”bagen”.

 – Apple iPhone 6S blev årets mest solgte smartphone i 2016

Apple har ikke kommenteret på de mange rygter.

MereMobil.dk følger Apples keynote mandag den 5. juni og vil holde dig opdateret på nyhederne.

Mere til historien

Rygterne har også floreret om, at Apple ville offentliggøre en iPhone-model, ny iPad og en Google Home-konkurrent. Det ville dog være utroligt, hvis Apple valgte at offentliggøre alle disse produkter til samme event.

iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Dette vidste du ikke om Apple Pencil Pro

Da Apple lancerede nye iPads tilbage i maj måned, så fik vi også Apple Pencil Pro, med en sjov detalje.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Elon Musk forbyder brug af Apple

Tesla-ejeren Elon Musk har reageret på Apples lancering af Apple Intelligence i blandt andet iPhone og iPad.

(mere…)
Apple Intelligence – hvad går det ud på?

Kunstig intelligens kommer til iPhone, iPad og Mac. Her er nyhederne i Apple Intelligence.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram