Samsung Galaxy S8 og Galaxy S8+ er endelig i butikkerne

34

Samsungs nye topmodeller, Galaxy S8 og Galaxy S8+, er langt om længe klar til salg hos danske teleselskaber og forhandlere.

Samung Galaxy S8 (Foto: Samsung)
Samung Galaxy S8 (Foto: Samsung)

I dag, fredag den 28. april 2017, er dagen rigtigt mange har ventet på. Det er nemlig dagen hvor Samsungs nye topmodeller, Galaxy S8 og Galaxy S8+, lander i handlen hos de danske teleselskaber og mobilforhandlere.

BAGGRUND: Samsung Galaxy S’erne – historien fra S til Galaxy S8

Er man ikke en af de mange, som har haft forudbestilt en af modellerne, og dermed allerede modtaget den i løbet af den senest uges tid, ja, så kan man altså fra i dag gå ud og se telefonerne, samt købe og få med hjem samme dag. Med mindre der skulle være udsolgt.

 – Forudbestillingerne på Galaxy S8’erne slår rekorder

Forventningerne er mange til de nye modeller. Hvis du ikke allerede har læst vores anmeldelse, så tjek den ud og se hvad vores tanker og oplevelser med Galaxy S8+ var, Følg linket herunder.

TEST: Samsung Galaxy S8+ mega flot, kompakt og med kompromisser

Hvilke fordele og ulemper der er ved de to forskellige modeller, ja det forsøger vi at klarlægge i nedenstående web-tv indslag.

I Danmark kommer Galaxy S8 og Galaxy S8+ med 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse, der kan udvides med microSD-kort på op til 256 GB.

Den vejledende pris på Samsung Galaxy S8 er 6.199 kroner og Samsung Galaxy S8+ 6.999 kroner. Begge de vejledende priser er uden abonnement.

 – Se hvor du finder Samsung Galaxy S8 og Galaxy S8+ billigst

Se dette inden du køber Samsung Galaxy S8+

 

Mere til historien

Samsung ventes, at have salgsstart i slutningen af juni på den refurbished model af Galaxy Note 7. Denne kaldes nu for Galaxy Note 7R. I første omgang lanceres den kun på få markeder, hvoraf Sydkorea er et af disse.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
34 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer