Galaxy S8+ brugere har problemer med trådløs opladning

En række ejere af Galaxy S8+ har nu problemer med, at få enheden ladet op via den trådløse oplader. Bliv klogere på problematikken her.

Samsung Galaxy S8 kommer med biometric genkendelse (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy S8 kommer med biometric genkendelse (Foto: Samsung)

Der har tidligere været lidt skriverier om, at nogle brugere oplevede deres Galaxy S8’ere havde et rødligt skær på skærmen. Det er dog endnu uvist, hvor udbredt dette problem er.

- Samsung Galaxy S8-ejere klager over skærm

Men nu har endnu et ”problem” vist sig – i hvert fald hos nogle af Galaxy S8+-ejerne. Denne gang omhandler det et problem med opladning via den trådløse oplader, Wireless Charging Pad. Enten oplader den langsomt eller også oplades batteriet ikke til 100 procent.

Brugerne skriver blandt andet på Samsungs officielle debatforum, hvor du kan læse nærmere, hvad nogle af de forskellige Samsung-brugere altså oplever.

Nogle brugere udtaler, at de kan oplade Galaxy S8 + med en trådløs oplader, som ikke er fra Samsung. Mens andre får bare en meddelelse, der siger, at den trådløse opladning er blevet standset. Det er usikkert, hvor stor en procentdel af enheder der er påvirket. Det skriver GSMArena.com.

 - Galaxy S8 og Galaxy S8+ klarer sig historisk dårligt i droptest

Samsung har endnu ikke kommenteret på problemet.

Mere til historien

Samsung Galaxy S8 og Galaxy S8+ har dansk salgsstart fredag den 28. april 2017. Du kan læse vores fyldestgørende test af Galaxy S8+ her, samt se vores web-tv indslag her.

Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Se mine hverdagsbilleder: Taget med Galaxy S23 Ultra

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram