Galaxy S8+ brugere har problemer med trådløs opladning

1

En række ejere af Galaxy S8+ har nu problemer med, at få enheden ladet op via den trådløse oplader. Bliv klogere på problematikken her.

Samsung Galaxy S8 kommer med biometric genkendelse (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy S8 kommer med biometric genkendelse (Foto: Samsung)

Der har tidligere været lidt skriverier om, at nogle brugere oplevede deres Galaxy S8’ere havde et rødligt skær på skærmen. Det er dog endnu uvist, hvor udbredt dette problem er.

Samsung Galaxy S8-ejere klager over skærm

Men nu har endnu et ”problem” vist sig – i hvert fald hos nogle af Galaxy S8+-ejerne. Denne gang omhandler det et problem med opladning via den trådløse oplader, Wireless Charging Pad. Enten oplader den langsomt eller også oplades batteriet ikke til 100 procent.

Brugerne skriver blandt andet på Samsungs officielle debatforum, hvor du kan læse nærmere, hvad nogle af de forskellige Samsung-brugere altså oplever.

Nogle brugere udtaler, at de kan oplade Galaxy S8 + med en trådløs oplader, som ikke er fra Samsung. Mens andre får bare en meddelelse, der siger, at den trådløse opladning er blevet standset. Det er usikkert, hvor stor en procentdel af enheder der er påvirket. Det skriver GSMArena.com.

 – Galaxy S8 og Galaxy S8+ klarer sig historisk dårligt i droptest

Samsung har endnu ikke kommenteret på problemet.

Mere til historien

Samsung Galaxy S8 og Galaxy S8+ har dansk salgsstart fredag den 28. april 2017. Du kan læse vores fyldestgørende test af Galaxy S8+ her, samt se vores web-tv indslag her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer