Galaxy S8+ brugere har problemer med trådløs opladning

En række ejere af Galaxy S8+ har nu problemer med, at få enheden ladet op via den trådløse oplader. Bliv klogere på problematikken her.

Samsung Galaxy S8 kommer med biometric genkendelse (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy S8 kommer med biometric genkendelse (Foto: Samsung)

Der har tidligere været lidt skriverier om, at nogle brugere oplevede deres Galaxy S8’ere havde et rødligt skær på skærmen. Det er dog endnu uvist, hvor udbredt dette problem er.

Samsung Galaxy S8-ejere klager over skærm

Men nu har endnu et ”problem” vist sig – i hvert fald hos nogle af Galaxy S8+-ejerne. Denne gang omhandler det et problem med opladning via den trådløse oplader, Wireless Charging Pad. Enten oplader den langsomt eller også oplades batteriet ikke til 100 procent.

Brugerne skriver blandt andet på Samsungs officielle debatforum, hvor du kan læse nærmere, hvad nogle af de forskellige Samsung-brugere altså oplever.

Nogle brugere udtaler, at de kan oplade Galaxy S8 + med en trådløs oplader, som ikke er fra Samsung. Mens andre får bare en meddelelse, der siger, at den trådløse opladning er blevet standset. Det er usikkert, hvor stor en procentdel af enheder der er påvirket. Det skriver GSMArena.com.

 – Galaxy S8 og Galaxy S8+ klarer sig historisk dårligt i droptest

Samsung har endnu ikke kommenteret på problemet.

Mere til historien

Samsung Galaxy S8 og Galaxy S8+ har dansk salgsstart fredag den 28. april 2017. Du kan læse vores fyldestgørende test af Galaxy S8+ her, samt se vores web-tv indslag her.

Kunderne vil have billigere wearables

Mens vi venter på avancerede sensorer i smartwatches vender kunderne ryggen til premium-modellerne.

(mere…)
Billeder af Galaxy Z Fold 6 og Galaxy Z Flip 6 lækket

De første officielle billeder af de kommende foldbare modeller fra Samsung er nu lækket.

(mere…)
Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram