Mobile World Congress 2017: Dagens overblik – DAG 3

0

OVERBLIK: Se nogle af de seneste nyheder og opfølgninger af gamle nyheder fra Mobile World Congress her.

Mobile World Congress 2017, MWC 2017
Mobile World Congress 2017

Et af de helt store samtaleemner og fokus på Mobile World Congress 2017 har været 5G. 5G er dog fortsat nogle år ude i fremtiden.

Globale Mobile Awards 2017 er blevet afholdt og vinderne for 2016-priserne er uddelt. Samsung løb, som vi skrev i går, med prisen for ”årets smartphone 2016” med Galaxy S7 Edge. Men der er andre interessante priser, hvor prismodtagerne er mere ukendte. En af dem er prisen for ”Best Mobile Innovation For Health”.

Her vandt firmaet R/GA for deres ”Owlet Baby Care”. De har udviklet en strømpe (Owlet Smart Sock) og en modtager, som altså sørger for, at give lyd fra sig hvis der er problemer med barnets hjerterytme eller iltniveau. Produktet er ikke på det danske marked.

Huawei har vundet en række priser blandt andet for det bedste mobilnetværk.

Du kan finde alle vinderne her.

Se Owlet baby monitor

Små nyheder overalt

Producenten Jolla har også været at finde til MWC. Her fortæller de, at de håber på et godt 2017. De har dog ikke lanceret nogle nye produkter i forbindelse med Mobile World Congress. Men målet er en frigivelse af deres ”Sailfish” styresystem i slutningen af andet kvartal 2017 for alle Sony Xperia-telefoner.

Går man rundt på messen er der en masse sjove historier på ting, som man måske – måske ikke, kommer til at se. Blandt andet forskellige Virtual Reality ting, Augmented Reality og forskellige smarte dimse-dutter. Det kan være alt fra diverse applikationer til tilbehør.

MereMobil.dk har desuden bragt en fyldestgørende anmeldelse af den nye Huawei P10, som blev offentliggjort til et stort pressemøde i Barcelona søndag den 26. februar 2017.

TEST: Huawei P10 – lækker men ikke overraskende

Du kan også læse vores “sammenligning” af Nokia 3310 (2000) vs. Nokia 3310 (2017). Samt deltage i afstemningen om det er en telefon, som du kunne finde på at købe.

 – Nokia 3310 (2017) vs. Nokia 3310 (2000)

Husk også, at se de foregående dages overbliks-artikler, hvis du vil være sikker på ikke at være gået glip af noget.

Mere til historien

Torsdag er den sidste åbningsdag for Mobile World Congress 2017. Og en dag hvor der ikke kommer så mange nyheder. Her er det primært opsamling, da mange forlader Barcelona og rejser hjem igen i løbet af denne dag.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer