HTC U Ultra og HTC U Play er landet i butikkerne

HTC har netop sendt U Ultra og U Play ud i butikkerne, oplyses  det på HTC's Facebook-side.

HTC U Ultra og HTC U Play er nu til salg (Kilde: HTC Danmark)

HTC U Ultra og HTC U Play er nu til salg (Kilde: HTC Danmark)

HTC har tidligere haft stor succes, og været i sortiment hos de fleste af de danske teleselskaber, hvis ikke dem alle.

- HTC U Ultra – med safirglas til de udvalgte

Men så ramte krisen den taiwanesiske mobilproducent og siden har det ikke været nemt for HTC, at få solgt deres smartphones. Selvom de seneste modeller både har fået ros af anmeldere, og flere af dem også vundet diverse designpriser, så har HTC det svært. Og det er ikke kun i Danmark, at producenten kæmper.

HTC Danmark oplyser, at U Ultra nu kan købes hos Elgiganten, samt på producentens egen hjemmeside. Der er formentlig også flere uafhængige mobilforhandlere, som har den på hylderne.

HTC U Ultra, brilliant black (Foto: HTC)

HTC U Ultra, brilliant black (Foto: HTC)

På HTC’s Facebookside er der et par brugere, som klager over telefonen ikke kan fås hos teleselskaberne, samt mener det er dårlig service af dem. Men i Danmark er det sådan, at producenterne ”sælger telefonen ind" hos teleselskaberne og de har kun plads til et begrænset antal modeller. Og det er altså ikke lykkedes for HTC, at få en af de eftertragtede pladser.

Teleselskaberne vælger ofte at tage de telefoner i sortiment, som kunderne efterspørger mest. Så skulle kunderne efterspørge produktet, så kan det altså komme i sortiment på et senere tidspunkt.

- TEST: HTC U Ultra – feltet er kørt fra HTC

Den vejledende pris bliver henholdsvis 5.990 kroner uden abonnement for HTC U Ultra og 3.790 kroner uden abonnement for HTC U Play.

 - HTC U Ultra og HTC U Play – se priser og tilgængelighed

Mere til historien

HTC har haft det svært de seneste par år. I et forsøg på at vende udviklingen satser firmaet på midrange og high-end telefoner og altså ikke længere budget-telefoner.

HTC er tilbage med Desire 22 Pro

HTC var tidligere en af smartphone-mastodonterne. Nu forbindes de mest med Virtual Reality (VR). I dag sendes HTC Desire 22 pro i forsalg.

(mere…)
Er HTC klar til comeback? Ny smartphone på vej

HTC var engang en af de meget populære Android-producenter. Nu er de på vej med et comeback.

(mere…)
Vil HTC gøre comeback?

For et halvt årti siden var HTC en af de store spillere. Succesen ebbede dog stille ud. En ny rapport peger på at det kan ændre sig.

(mere…)
HTC er nu klar med deres første 5G-telefon

Der har længe været stille om HTC, men nu er de klar med to nye smartphones. Den ene er deres første 5G-telefon. Læs mere om de nye mobiler her.

(mere…)
HTC klar med 5G-telefon – dog ikke i Danmark

I Danmark hører HTC umiddelbart til i fortiden, men nu er de klar med en 5G-telefon på hjemmemarkedet i juli måned.

(mere…)
Dengang da HTC Hero var vindermobilen

RETRO: Husker du de gamle dage? Dengang hvor HTC Hero var på alles læber og blev Årets Mobil? Rejs med tilbage til 2009 hvor HTC var et hit.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram