HTC dropper budget-telefoner

HTC har haft det svært de seneste par år. I et forsøg på at vende udviklingen satser firmaet på midrange og high-end telefoner.

Lækket billede af HTC U Ultra - Ocean

Lækket billede af HTC U Ultra – Ocean

Taiwanesiske HTC har længe haft svært ved at finde fodfæste på mobilmarkedet.  HTC præsenterede for nyligt deres kvartalsregnskab, og det ser ikke godt ud. Alene i 2016 er firmaets indtjening dalet med 35,77 procent.

HTC skærer derfor ned på antallet af mobiler, som de vil sende på markedet. Det betyder, at de fremadrettet vil droppe telefoner i budgetklassen og kun udsende 6-7 forskellige mobiler i år. Firmaets begrunder deres beslutning med, at konkurrencen er for hård, og det er for svært at tjene penge på telefoner i budget-klassen. HTC vil have fokus på indtjening, og derfor trimmer de nu de dele af forretningen, som ikke giver det ventede afkast.

HTC dog vil stadig understøtte de nuværende telefoner, som er sendt på markedet.

Heller ikke HTC’s store satsning på virtual reality med deres HTC Vive brille, har givet det afkast, som firmaet håbede.

 – HTC: Vi kommer ikke med et smartwatch

High-end markedet skal redde HTC

HTC satser hårdt på high-end markedet, som i forvejen er domineret af Apple og Samsung. Med satsninger som HTC U Ultra og HTC U Play håber HTC, at de kan konkurrere med de andre top-telefoner på markedet.

De første indtryk af HTC U Ultra

HTC 11 Om denne telefon

Billedet viser muligvis about this phone skærmen på HTC 11

HTC forventes også snart at annoncere HTC 11, som bliver deres flagskibstelefon. Den skal forsøge at tage konkurrencen op mod Samsung S8 og LG G6.

Det rygtes, at HTC 11 kommer til at have den nye Snapdragen 835 processor, som også Samsung S8 ventes at blive lanceret med.

Ifølge et lækket billede ser det ud til at HTC 11 kører Android Nougat 7.1.2 med HTC’s egen Sense 9.0 software ovenpå. Det rygtes også at telefonen vil have en skærm på 2.550 x 1.556 pixels, 6 GB RAM og 128 GB hukommelse.

Det er ifølge Android Headlines en noget usædvanlig skærmopløsning. Dette kan tyde på, at den kommende HTC 11 kommer til at have en buet skærm.

Mere til historien

Det bliver spændende at se, om det vil lykkedes HTC igen at komme tilbage ind på markedet. Med så mange virkelig gode og spændende telefoner fra konkurrenterne på trapperne, venter der HTC en stor opgave.

Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram