HTC: Vi kommer ikke med et smartwatch

0

Økonomidirektøren i HTC har meldt ud, at producenten ikke kommer med et Android Wear-smartwatch, selvom lækkede billeder har indikeret det.

Er dette billeder af HTC og Under Armour smartwatch? (Kilde: Weibo)
Er dette billeder af HTC og Under Armour smartwatch? (Kilde: Weibo)

Der har været en masse rygter om et smartwatch fra HTC, ikke bare nu, men i flere år. HTC har nu meldt ud, at de ikke vil lancere et smartwatch med Android Wear. I hvert fald ikke i nær fremtid.

Senest har der været en række billeder, der indikerede et samarbejde mellem Under Armour og HTC på et smartwatch.

HTC og Under Armour på vej med smartwatch?

– ”Jeg kan fortælle dig, at vi ikke kommer til at have et Android ur. Vi synes ikke, at vi har ramt plet med oplevelsen på ure endnu. Et Android-ur er én ting, men når selv et stort brand som Apple oplever et fald i antallet af solgte ure. På kort sigt vil vi ikke have et smartwatch,” lyder det fra Chia-Lin Chang, der er økonomidirektør hos HTC, til hjemmesiden Tbreak.com.

Hvad fremtiden byder på er endnu uvist. Men det kunne altså tyde på, at HTC ikke lige kaster sig ud i smartwatch-kategorien lige med det samme.

Mere til historien

HTC har allerede i år lanceret tre smartphones på det danske marked. Først HTC Desire 650, som lander i handlen allerede i starten af februar måned. Efterfølgende lancerede de telefonerne HTC U Ultra og HTC U Play. En præcis salgsdato er endnu ikke offentliggjort, men de ventes at få salgsstart i løbet af første kvartal 2017.

Læs også:
Android 7.0 Nougat på vej til HTC 10 og HTC One M9

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer