Google har solgt 2.1 millioner Pixel-telefoner

8

Salget af Google Pixel og Google Pixel XL har angiveligt rundet mere end 2.1 millioner eksemplarer på verdensplan.

Google Pixel og Pixel XL (Foto: Google)
Google Pixel og Pixel XL (Foto: Google)

Googles telefoner, Google Pixel og Google Pixel XL, som afløste Nexus-telefonerne er nu solgt i mere end 2.1 millioner eksemplarer. I forhold til salgstallene af Nexus, så skulle det være ganske flotte tal. Men sammenligner man med salgstallene for Apple, Samsung eller Huawei’s telefoner er det derimod ikke ret meget..

 – Google Pixel på vej i budgetmodel

Tager man i betragtning, at Pixel-telefonerne også kun er tilgængelige i en håndfuld lande, så er det vel egentlig et okay tal?

Det er eksempelvis ikke muligt, at købe Google Pixel og Google Pixel XL på det danske marked. Men man kan køre ned og købe et eksemplar i Flensburg – der er også danske mobilforhandlere, som har telefonen i sortiment. Men telefonen er altså ikke lanceret officielt på det danske marked.

 – TEST: Google Pixel XL – nu er Android blevet voksen

Google Pixel-telefonerne er produceret af HTC. De skulle desuden også være i gang med efterfølgeren – altså Pixel 2. Mens der pt. er ”kamp” om at producere Pixel 3, som ventes næste år. Her skulle LG, HTC og Coolpad være de der netop nu kæmper om produktionen af denne.

Google har ikke bekræftet oplysningerne. Og det med Pixel 3 er også blot rygter og spekulationer.

 – Google bekræfter Pixel 2 – stadig en dyr telefon

Mere til historien

Det er uvist, hvordan de 2.1 millioner solgte eksemplarer er fordelt på de to modeller.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer