Apple lancerer nyt tilbehør – til iPhone og Apple Watch

Apple har lanceret en ny farvevariant af iPhone 7 og iPhone 7 Plus, samt en ny iPad. Men der er også nyt tilbehør klar fra Apple - både til Apple Watch og iPhone.

Apple har i dag lanceret en ny 9,7 tommer iPad, som erstatter den tidligere iPad Air 2. Derudover har de lanceret iPhone 7 og iPhone 7 Plus i den særlige Product RED farve, der foruden den vækker opmærksomhed også støtter et godt formål.

- iPhone 7 og iPhone 7 Plus – tilbehøret er klar

Men det er ikke nok. Apple har også smidt nyt tilbehør i deres webshop.

 - Apple klar med ny 9,7 tommer iPad

Der er nu kommet et større udbud af remme til Apple Watch. Der er nye remme i vævet nylon, skind-remme, Nike Sports-remme og Apple Watch Hermés-remme.

De fås til mellem 399 og 1.199 kroner.

også nyt iPhone-tilbehør

Foruden den nye farvevariant Product RED af iPhone 7 og iPhone 7 Plus, så er der også nyt tilbehør af forskellige covers – både silicone og skind covers.

 - iPhone 7 og iPhone 7 Plus kommer nu i KNALD rød

Priserne på disse er mellem 329 og 399 kroner – afhængigt af om det skal være et silikone cover eller skind cover.

SE OGSÅ: Se udvalget af Apple tilbehør hos Telia Sponseret link

Mere til historien

Et cover til iPhone eller iPad kan gøre mere skade end gavn. Vi har tidligere set nærmere på, hvordan Apple tjekker kvaliteten af det forskellige tilbehør.

Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
Mac Mini M2 test | Fantastisk og billig

TEST: Apple har skruet den bedste desktopcomputer sammen, at du kan købe – til prisen. Mac Mini er billig, hurtig og fantastisk.

(mere…)
iOS 16.3 er klar til download

Apple har netop frigivet softwareopdateringen til iOS 16.3, der byder på rettelser til iPhone. Der er også opdateringer til andre Apple produkter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram