Samsung teaser for Galaxy S8 ved MWC

1

Samsung har tidligere oplyst, at de ikke vil afsløre Galaxy S8 ved MWC 2017. Men det forlyder nu, at de vil fremvise en teaser-video i Barcelona.

Invitation til Samsung event til Mobile World Congress 2017
Invitation til Samsung event til Mobile World Congress 2017

Samsung har ligesom de fleste andre producenter udsendt en invitation til en event under verdens største mobilkonference, som starter mandag den 27. februar 2017 i Barcelona.

I slutningen af januar oplyste Samsung, at de ikke ville offentliggøre Galaxy S8 ved messen. Hvad de har i ærmet er ikke helt sikkert, men rygterne tyder på der er tale om en ny Galaxy Tab S3 tablet.

 – Samsung kommer med ny S tablet

Samsung ventes, at afholde en særskilt event formentlig den 31. marts, hvor Galaxy S8 altså vil blive afsløret. Ifølge den sydkoreanske avis The Korea Herald, så kan du se frem til en teaser for topmodellen til Mobile World Congess. Denne teaser skulle, ifølge avisen, være ét minut lang video, hvor nogle af detaljerne på Galaxy S8 måske afsløres. Det skriver Pocketnow.com.

 – Samsung-topchef: Galaxy Note 8 bliver innovativ

MereMobil.dk dækker Mobile World Congress og selvfølgelig også Samsungs event.

Mere til historien

Tror du, at Samsung kunne have en topmodel foruden en tablet i ærmet på Mobile World Congress, som blot får et andet navn end Galaxy S8? Eller tror du, at rygtebørsen har helt styr på hvad vi kan forvente?

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer