Samsung Galaxy Tab S3 lækket på billede

Det første billede af den kommende Galaxy Tab S3 tablet fra Samsung er blevet lækket. Se det her.

Samsung Galaxy Tab S3 lækket af EvLeaks (Kilde: EvLeaks)

Samsung Galaxy Tab S3 lækket af EvLeaks (Kilde: EvLeaks)

Samsung har ikke opdateret deres Galaxy Tab S tablet-serie længe. Faktisk ikke siden sommeren 2015. Men det ventes, at Samsung til dette års Mobile World Congress har fokus på tablets, nu hvor offentliggørelsen af Galaxy S8 først sker senere på året.

 – Samsung kommer med ny S-tablet

Twitter-profilen @EvLeaks har endnu engang lækket et billede af et produkt, som ellers ikke er offentliggjort endnu. Og der gættes på, at det altså er Samsung Galaxy Tab S3, der er tale om.

Samsung Galaxy Tab S3 har ud fra billedet at dømme et tastatur, om det er tilbehør eller medfølger er uvist. Derudover har den en homeknap med fingeraftrykslæser i, samt nogle navigationsknapper på fronten.

 – Samsung Galaxy S8 skal reddes af batterier fra Sony

Det ventes, at Galaxy Tab S3 vil komme med Android 7.0 Nougat fra salgsæsken. En af de forbedringer, som kommer med Android 7.0 Nougat er blandt andet splitscreen-funktionen, som understøtter mere end to vinduer ad gangen samt den digitale assistent ”Bixby”.

Produktivitet er kodeordet for Samsung med Galaxy Tab S3. De kommer med en feature a la Microsoft Continuum, der gør du kan tilslutte en ekstern skærm. Det vil også være muligt, at foretage opkald fra Galaxy Tab S3.

 – Samsung vil offentliggøre event-dato for Galaxy S8 til MWC

MereMobil.dk dækker Samsungs presseevent på Mobile World Congress søndag den 26. februar klokken 19.00. Her vil vi spændt følge Samsungs event og holde dig opdateret på nyhederne.

Mere til historien

Galaxy Tab S3 rygtes, at komme med en Snapdragon 820 processor, 4 GB RAM, 32 eller 64 GB intern hukommelse, der kan udvides via microSD-kort på op til 256 GB.

OnePlus klar med ny tablet

KORT NYT: OnePlus har netop lanceret en ny mellemklasse-tablet, som allerede lander i handlen i næste uge.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Rygter om ny tablet fra OnePlus – OnePlus Pad 2?

KORT NYT: Der svirrer lige nu rygter om, at OnePlus er på vej med en ny generation af deres tablet. Læs de seneste rygter om OnePlus Pad 2 her.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Android 15 er ude i beta – se nyhederne

Google har sendt første betaversion af Android 15 ud til offentligheden. Se hvordan du får den.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram