Samsung Galaxy Tab S3 lækket på billede

Det første billede af den kommende Galaxy Tab S3 tablet fra Samsung er blevet lækket. Se det her.

Samsung Galaxy Tab S3 lækket af EvLeaks (Kilde: EvLeaks)

Samsung Galaxy Tab S3 lækket af EvLeaks (Kilde: EvLeaks)

Samsung har ikke opdateret deres Galaxy Tab S tablet-serie længe. Faktisk ikke siden sommeren 2015. Men det ventes, at Samsung til dette års Mobile World Congress har fokus på tablets, nu hvor offentliggørelsen af Galaxy S8 først sker senere på året.

 - Samsung kommer med ny S-tablet

Twitter-profilen @EvLeaks har endnu engang lækket et billede af et produkt, som ellers ikke er offentliggjort endnu. Og der gættes på, at det altså er Samsung Galaxy Tab S3, der er tale om.

Samsung Galaxy Tab S3 har ud fra billedet at dømme et tastatur, om det er tilbehør eller medfølger er uvist. Derudover har den en homeknap med fingeraftrykslæser i, samt nogle navigationsknapper på fronten.

 - Samsung Galaxy S8 skal reddes af batterier fra Sony

Det ventes, at Galaxy Tab S3 vil komme med Android 7.0 Nougat fra salgsæsken. En af de forbedringer, som kommer med Android 7.0 Nougat er blandt andet splitscreen-funktionen, som understøtter mere end to vinduer ad gangen samt den digitale assistent ”Bixby”.

Produktivitet er kodeordet for Samsung med Galaxy Tab S3. De kommer med en feature a la Microsoft Continuum, der gør du kan tilslutte en ekstern skærm. Det vil også være muligt, at foretage opkald fra Galaxy Tab S3.

 - Samsung vil offentliggøre event-dato for Galaxy S8 til MWC

MereMobil.dk dækker Samsungs presseevent på Mobile World Congress søndag den 26. februar klokken 19.00. Her vil vi spændt følge Samsungs event og holde dig opdateret på nyhederne.

Mere til historien

Galaxy Tab S3 rygtes, at komme med en Snapdragon 820 processor, 4 GB RAM, 32 eller 64 GB intern hukommelse, der kan udvides via microSD-kort på op til 256 GB.

Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
Så godt sælger iPhone i Kina

Det går godt for Apple på det kinesiske marked, hvor særligt iPhone 13-serien klarede sig flot i 2022.

(mere…)
Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram