Samsung vil offentliggøre event-dato for Galaxy S8 til MWC

0

Datoen for offentliggørelsen af Samsung Galaxy S8 vil blive oplyst på Mobile World Congress.

Samsung, logo
Samsung (Foto. Lene Birkeslund)

Koh Dong-jin, som er president of mobile communications hos Samsung, har sagt, at datoen for offentliggørelsen af Galaxy S8 vil blive meldt ud til dette års Mobile World Congress.

 – Samsung Galaxy S8 – er dette officielle pressefotos?

Det ventes, at denne meddelelse vil komme på Samsungs presseevent under dette års mobilkonference. Samsung afholder pressemøde søndag den 26. februar 2017 i Barcelona.

Meldingen har tidligere været, at de ikke vil offentliggøre telefonen, Galaxy S8, under denne event. Ifølge rygtebørsen vil de altså vise en et minut lang videoteaser for enheden.

 – Samsung teaser for Galaxy S8 ved Mobile World Congress

Ifølge rygterne vil Galaxy S8 blive blive offentliggjort til en særskilt event i New York onsdag den 29. marts 2017, mens salgsstarten skulle blive fredag den 21. april 2017. Samsung har dog ikke bekræftet disse datoer på nuværende tidspunkt. Det skriver GSMArena.com.

 – Bekræftet: Samsung afslører ikke Galaxy S8 til MWC

MereMobil.dk dækker Samsungs event til Mobile World Congress. Og det er spændende om vi der bliver klogere på, hvornår Galaxy S8 vil blive offentliggjort for offentligheden.

Mere til historien

Mobile World Congress starter mandag den 27. februar og slutter torsdag den 2. marts 2017. Søndag den 26. februar 2017 har mange af producenterne dog inviteret til events, hvor det ventes de vil offentliggøre forårets topmodeller.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer