Samsung Galaxy S8 skal reddes af batterier fra Sony

Batterier fra Sony skal hjælpe Samsung til, at undgå en ny batteri-skandale med deres kommende topmodel Galaxy S8.

Samsung vil for alt i verden forsøge at undgå en gentagelse af batteri-skandalen som vi så med Galaxy Note 7, når de inden længe offentliggør deres topmodel til dette forår. Derfor vil Samsung ikke tage nogle chancer.

 – Samsung satser på Galaxy S8

Til Galaxy S8 har de valgt, at få batterier fra deres konkurrent Sony. Samsung har altså valgt, at Sony skal levere lithium-ion-batterierne til Galaxy S8. Foruden Sony skal Samsungs eget datterselskab og kinesiske Amperex Technologies også fortsat levere batterier. De var også leverandører af batterier til Galaxy Note 7. Det skriver Business.dk.

Galaxy S8 ventes, at komme i to forskellige størrelser på henholdsvis 5,8 og 6,2 tommer. Samsung trænger også til en sællert, da Apple overhalede dem – hvis vi ser på smartphones solgt i fjerde kvartal 2016.

 – Samsung teaser for Galaxy S8 ved Mobile World Congress

Rygterne svirrer om, at skærmen vil fylde hele fronten og telefonen ikke har en hjemknap. Fingeraftrykslæseren forventes også, at være indbygget i skærmen, som formentlig får ultra-HD-opløsning (UHD).

Skal man tro rygterne så vil Samsung offentliggøre Galaxy S8 onsdag den 29. marts og blive sat til salg fredag den 21. april 2017.

 – EvLeaks: Dette er Samsung Galaxy S8

Mere til historien

Til trods for Note-skandalen har Samsung solgt overraskende godt i slutningen af 2016, viser de seneste regnskabstal. Læs mere om det her.

Sony bekræfter Xperia-telefon event

Så er det officielt. Der kommer en ny Sony Xperia-telefon. Der er særligt 3 ting, som jeg er meget spændt på.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Billede afsløret af Sony Xperia 1 VI

Sony Xperia 1 VI ventes, at være den næste topmodel fra Sony. Nu er et billede lækket. Se billedet her og læs mere om telefonen.

(mere…)
Sony Ult Power Sound – ny lyd-serie

Sony er klar med en ny serie af højttalere og hovedtelefoner, som har fokus på kraftfuld bas. Læs om de nye produkter her.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram