Samsung satser på Galaxy S8

0

Samsung forventer mange solgte Galaxy S8 i de kommende måneder

Er dette billede et pressefoto af den kommende Samsung Galaxy S8, som er blevet lækket? (Kilde: GSMArena.com)
Er dette billede et pressefoto af den kommende Samsung Galaxy S8, som er blevet lækket? (Kilde: GSMArena.com)

Samsung har endnu ikke offentligtgjort Galaxy S8 endnu, men allerede nu kommer der detaljer frem. Samsung har nemlig store forventninger til salget af den kommende topmodel. Et medie, The Bell, har opsnuset, at Samsung har bestilt 16 millioner Super AMOLED skærme af Samsung Displays.

Timingen er da også helt perfekt. Samsung forventes at præsentere Galaxy S8 i slutningen af marts eller starten af april. Rygtet pt. siger, at den bliver offentliggjort 29. marts og sat til salg 21. april. At det netop er Galaxy S8, der skal have disse skærme skal ses i lyset af, at mange billigere modeller ikke får de dyre og gode AMOLED skærme, men for eksempel IPS skærme i stedet for.

 – Galaxy S8 bliver første mobil med Snapdragon 835

Sidste år, ved samme tidspunkt, lavede Samsung en ordre på 10 millioner skærme, til Galaxy S7’s første kvartal, så man må sige at Samsung ikke ønsker at Galaxy S8 bliver udsolgt lige med det samme. En anden interessant ting, er at skærmene bliver produceret i henholdsvis 6,2 tommer og 5,8 tommer. Samsung har samtidig valgt at favorisere 6,2 tommer modellen, da det er den der er blevet bestilt flest skærme af.

Evan Blass (@EvLeaks) har afsløret datoen for offentliggørelsen af Galaxy S8, samt et billede af enheden (Kilde: Twitter)
Evan Blass (@EvLeaks) har afsløret datoen for offentliggørelsen af Galaxy S8, samt et billede af enheden (Kilde: Twitter)

Plus size er i høj kurs

En anden kuriositet er, at S8 skulle hedde netop S8 i den “lille” 5,8 tommer model, og så S8+ for 6,2 tommer modellen. Det med at tilføje et plus følger markedstrenden meget fint. Selvom det lyder som store skærme har Samsung ambitioner om at sælge 55 millioner enheder, i løbet af hele 2017. Det er 12 procent mere end hvad S7 solgte, som endda blev sat til salg en måned tidligere, end hvad S8’s rygter peger mod.

Men en ting er hvad Samsung forventer, noget andet er hvad der rent faktisk bliver solgt, og det kan vil kun tiden vise.

Mere til historien

Har Samsung selv afsløret designet af S8 selv, og drillet os ved at vifte med telefonen foran vores ansigt? Døm selv efter disse læk fra EvLeak og så nedenstående reklame for Samsungs skærme.

– EvLeaks: Dette er Samsung Galaxy S8

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer