LG V30 bliver måske årets flagskib fra LG – ikke LG G6

2

Det ventes, at LG vil offentliggøre topmodellen LG G6 i denne uge, men måske bliver LG V30 årets “rigtige” topmodel.

LG G6 lækket på The Verge (Foto: The Verge)
LG G6 lækket på The Verge (Foto: The Verge)

LG eksperimenterede en del sidste år og lancerede blandt andet LG V20, som kom med en lille skærm til notifikationer placeret lige over hovedskærmen. De lancerede også LG G5, der var bygget op i moduler, der fik en hård medfart af anmeldere og købere.

 – LG afslører flere detaljer om LG G6

Selvom LG forsøgte med forskellige ting, så vendte mobilkøberne deres interesse mod andre tilbud. Hverken LG G5 eller LG V20 blev nogen store salgssucceser. LG V20 var ellers i øvrigt også den første smartphone med Android 7.0 Nougat fra salgsæsken.

 – LG V20 er annonceret – en kraftfuld topmodel

I 2017 ser det ud til, at LG går tilbage til det mere klassiske design.

Det ventes, at vi allerede i den kommende weekend vil få offentliggjort LG G6. Den ventes nemlig at blive afsløret til LG’s pressemøde søndag den 26. februar 2017 i forbindelse med Mobile World Congress.

 – Pressefoto af LG G6 er dukket op

Årets ”rigtige” flagskib fra LG kan dog ende med at blive LG V30, som ifølge kilder vil blive mere kraftfuld end LG G6. LG G6 forventes ikke, at komme med den nyeste processor fra Qualcomm – nemlig Snapdragon 835. Denne skulle angiveligt være reserveret til Samsung Galaxy S8. LG G6 kommer formentlig med Snapdragon 821. Det skriver Androidguys.com.

 – LG G6 kommer formentlig med nyt skærmformat

Derfor bliver LG V30 formentlig den eneste topmodel fra LG i år, som får den nyeste processor fra Qualcomm.

Forventningerne på rygtebørsen er høje til både LG G6 og LG V30. Og ifølge de seneste rygter, så vil LG V30 formentlig komme på markedet i løbet af anden halvdel af 2017. Det passer også nogenlunde med, at LG V20 blev frigivet i september 2016.

MereMobil.dk dækker selvfølgelig LG’s pressemøde søndag den 26. februar 2017.

Mere til historien

Du kan følge hele Mobile World Congress 2017 fra søndag den 26. februar og frem til torsdag den 2. marts 2017.

Læs også:
LG Watch Style og LG Watch Sport er officielle

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer