Pressefoto af LG G6 er dukket op

0

Der lækkes utallige oplysninger og billeder af forårets smartphones netop nu. LG G6 er også lækket på pressefoto før MWC. Se det her.

LG G6 lækket på The Verge (Foto: The Verge)
LG G6 lækket på The Verge (Foto: The Verge)

Der er en måneds tid endnu før den officielle præsentation på Mobile World Congress. Men allerede nu er flere af de kommende modeller lækket på billeder.

 – LG G6 lækket på billeder og video

Nu er LG G6 også lækket på det som ligner pressefotos. The Verge fremviser billeder, der viser øverste del af telefonen. Ud fra billedet at dømme, så ligner det LG G6 er designet i et minimalistisk design med metalramme.

Fronten af LG G6 er primært skærmpanelet. Det skulle eftersigende være 90 procent af fronten, som er skærmen. Det ventes, at skærmen kommer i et nyt format – nemlig 18:9.

 – LG G6 kommer formentlig med nyt skærmformat

Det er pt. uvist hvilken processor, som er i LG G6. Men det ventes ”kun” at være en Snapdragon 821-processor. Samsung skulle nemlig angiveligt have gjort krav på første leverance af Qualcomms nye Snapdragon 835-processor.

LG har indkaldt verdenspressen til event søndag den 26. februar klokken 12.00.

 – LG inviterer pressen til MWC 2017 – ny G6?

MereMobil.dk dækker eventen.

Mere til historien

Foruden LG holder også Nokia, Huawei og Lenovo events søndag den 26. februar 2017, mens Sony venter til mandag den 27. februar om morgenen. Mobile World Congress finder sted i Barcelona fra mandag den 26. februar til torsdag den 2. marts 2017.

Læs også:
LG kopier angiveligt Digital Crown fra Apple Watch
LG offentliggør nu opdateret K-serie og Stylus 3

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer