LG inviterer pressen til MWC 2017 – ny G6?

0

LG sender i disse dage invitationer ud til pressen og forventningerne er rettet mod en kommende topmodel fra selskabet.

LG G6 lækket af OnLeaks (Kilde: @OnLeaks)
LG G6 lækket af OnLeaks (Kilde: @OnLeaks)

Mængden af smartphone-producenter, der i år vælger at annoncere nye produkter under MWC 2017, ser ud til at kunne slå rekord – i hvert fald hvis vi ser på de etablerede. Lenovo (Motorola), Huawei og Nokia afholder alle presseevents søndag den 26. februar. Sony er, indtil videre, de eneste der har valgt at placere deres pressemøde, om mandagen.

– Lenovo klar med Moto-produkter på MWC 2017

Der bliver derfor rigeligt at holde øje med allerede fra søndag den 26. februar. Ifølge LG’s invitation, afholder de deres arrangement fra klokken 12.00. Ifølge rygterne bliver det en “G6” topmodel der annonceres.

Selskabets overskrift til eventen er ”See more, Play more”, hvilket ikke indikerer meget. Måske de tager endnu et forsøg med modulære telefoner? Sidste års forsøg hentede ros for modet til at tage første skridt, men føltes i sidste ende ikke som et elendigt produkt.

Det siger rygterne om LG G6

LG G6 lækket af OnLeaks (Kilde: @OnLeaks)
LG G6 lækket af OnLeaks (Kilde: @OnLeaks)

Rygterne vil vide, at LG har lyttet til anmelderne og kastet den modulære funktionalitet i skraldespanden. I stedet holder LG fast i to kameraer – klogt valg, eftersom det var her roserne faldt, til fordel hos sidste års topmodel.

– LG kopier angiveligt Digital Crown fra Apple Watch

Fingeraftrykslæseren er fortsat placeret på bagsiden ud for ens pegefinger. Ellers viser de første billeder et produkt der har en HELT flad bagside. Kigger vi nærmere på specifikationerne, så har LG allerede selv løftet lidt af sløret.

Ifølge selskabet kommer deres næste topmodel nemlig med en 5.7-tommer QHD+ LCD panel. Det bemærkelsesværdige, ifølge LG bliver, at panelets opløsning er på 1.440 x 2.880 pixels og bliver fremvist i et 18:9-forhold. Til sammenligning bruger de nyeste iPhones 16:9 skærmformat, hvilket også er blandt de mest udbredte på smartphones med HD-opløsninger.

Ifølge LG, har efterspørgslen på større skærme inden for samme eller mindre fysiske rammer gjort, at selskabet har kigget mod et andet skærmformat. Derfor er de endt med 18:9 – deraf også betegnelsen ”QHD+” og den skæve opløsning.

Mere til historien

Selvom LG har bekræftet den kommende skærmtype og opløsning har de ikke afsløret hvilken enhed, der får disse specifikationer. Alt LG fortæller, er at det bliver på selskabets næste topmodel. MereMobil.dk holder et skarpt øje på Mobile World Congress 2017 og sidder selvfølgelig klar ved tasterne, fra første til sidste presseevent.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer