Lenovo klar med Moto-produkter på MWC 2017

Lenovo har udsendt invitationer til produktlancering under Mobile World Congress. De har allerede nu løftet lidt af sløret for præsentations midtpunkt.

Lenovo invitation til MWC 2017

Lenovo invitation til MWC 2017

Trods nyhederne fra CES 2017 knapt har nået at lægge sig så er invitationerne til dette års Mobile World Congress (MWC) allerede begyndt at lande på redaktionerne. For nyligt fik vi invitationen til både Nokia og Huaweis presseevent, hvilket begge vil forekomme, søndag den 26. februar 2016

Samme dag vælger Lenovo altså også at holde deres presseevent men uden at angive et tidspunkt. Lenovo opkøbte i 2014 Motorola og dermed også retten til Moto-branded. Motorola Moto har gennem de senere år lanceret forholdsvis succesfulde produkter.

Blandt andet har Motorola haft god succes med Moto G-serien, som vi har haft under luppen et par gange her på redaktionen. Senest har vi haft muligheden for at anmelde Moto Z, der byder på ”Moto Mods”. Moto Mods giver muligheden for at montere tilbehørsprodukter via magneter til telefonens bagside.

– Moto Z test – Motorolas modulmobil er rimelig

Moto Mods og ny G-serie

Moto Mods forventes blandt andet at være ét af omdrejningspunkterne på selskabets event den 26. februar. Lenovo har tidligere lovet, at der i 2017 vil komme hele 12 udvidelser til Moto Mods produkterne. Selskabet sætter dermed hårdt ind på markedet for modulmobiler, skriver CNET.

– Android Wear 2.0 på vej i februar

Dertil rygtes en ny Moto G vil få sin præsentation på MWC-messen. Det forventes at produktet, vil blive bredt tilgængelig kort tid efter på udvalgte markeder – tidligere har Danmark været iblandt.

De første rygter tyder på en Moto G5 Plus med 5,5 tommer 1080p skærm, Snapdragon 625 processor, 4 GB RAM og 32 GB intern hukommelse. Dertil et batteri på 3.080 mAh opladet igennem en Micro-USB port. Overnævnte specifikationer er dog ikke noget der i 2017 får entusiasterne op af stolen.

Navnet Moto G5 Plus kunne måske tyde på, at vi også får en almindelig og mindre Moto G5 at se til MWC 2017. Det vil ikke blive første gang G-serien bliver lanceret i flere størrelser – G4 blev faktisk lanceret i hele tre udgaver.

– Android i tal – Marshmallow haler ind på Lollipop

Uanset om det bliver en ny G-serie eller ej, så afslører invitationen mindst én ny smartphone.

Mere til historien

MereMobil.dk vil selvfølgelig følge op på nyhederne fra Lenovos presseevent – hold dig derfor tæt til skærmen allerede fra den 26. februar hele uge 9.

Bred opbakning til ny telefon-serie

De vigtigste forhandlerkæder i Danmark bakker op om den nye Moto-serie.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Motorola Edge 50 Pro test | Udfordrer men scorer ikke

TEST: Prisen er rimelig, men udførelsen og brugeroplevelsen har udfordringer. Læs min test af Motorola Edge 50 Pro.

(mere…)
Motorola Edge 50-serien – pris og tilgængelighed

PRISERNE: Fra Pro til Ultra. Her er hvad du skal vide om de danske priser på den nye Moto Edge 50-serie.

(mere…)
Her er Motorolas nye prisvenlige edge-serie

OVERBLIK: Motorola er klar med 3 nye telefoner, hvor alle kan være med. Priserne virker ret rimelige og specifikationerne ser fine ud.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram