Lenovo klar med Moto-produkter på MWC 2017

0

Lenovo har udsendt invitationer til produktlancering under Mobile World Congress. De har allerede nu løftet lidt af sløret for præsentations midtpunkt.

Lenovo invitation til MWC 2017
Lenovo invitation til MWC 2017

Trods nyhederne fra CES 2017 knapt har nået at lægge sig så er invitationerne til dette års Mobile World Congress (MWC) allerede begyndt at lande på redaktionerne. For nyligt fik vi invitationen til både Nokia og Huaweis presseevent, hvilket begge vil forekomme, søndag den 26. februar 2016

Samme dag vælger Lenovo altså også at holde deres presseevent men uden at angive et tidspunkt. Lenovo opkøbte i 2014 Motorola og dermed også retten til Moto-branded. Motorola Moto har gennem de senere år lanceret forholdsvis succesfulde produkter.

Blandt andet har Motorola haft god succes med Moto G-serien, som vi har haft under luppen et par gange her på redaktionen. Senest har vi haft muligheden for at anmelde Moto Z, der byder på ”Moto Mods”. Moto Mods giver muligheden for at montere tilbehørsprodukter via magneter til telefonens bagside.

– Moto Z test – Motorolas modulmobil er rimelig

Moto Mods og ny G-serie

Moto Mods forventes blandt andet at være ét af omdrejningspunkterne på selskabets event den 26. februar. Lenovo har tidligere lovet, at der i 2017 vil komme hele 12 udvidelser til Moto Mods produkterne. Selskabet sætter dermed hårdt ind på markedet for modulmobiler, skriver CNET.

– Android Wear 2.0 på vej i februar

Dertil rygtes en ny Moto G vil få sin præsentation på MWC-messen. Det forventes at produktet, vil blive bredt tilgængelig kort tid efter på udvalgte markeder – tidligere har Danmark været iblandt.

De første rygter tyder på en Moto G5 Plus med 5,5 tommer 1080p skærm, Snapdragon 625 processor, 4 GB RAM og 32 GB intern hukommelse. Dertil et batteri på 3.080 mAh opladet igennem en Micro-USB port. Overnævnte specifikationer er dog ikke noget der i 2017 får entusiasterne op af stolen.

Navnet Moto G5 Plus kunne måske tyde på, at vi også får en almindelig og mindre Moto G5 at se til MWC 2017. Det vil ikke blive første gang G-serien bliver lanceret i flere størrelser – G4 blev faktisk lanceret i hele tre udgaver.

– Android i tal – Marshmallow haler ind på Lollipop

Uanset om det bliver en ny G-serie eller ej, så afslører invitationen mindst én ny smartphone.

Mere til historien

MereMobil.dk vil selvfølgelig følge op på nyhederne fra Lenovos presseevent – hold dig derfor tæt til skærmen allerede fra den 26. februar hele uge 9.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer