LG kopier angiveligt Digital Crown fra Apple Watch

11

Digital Crown betjeningsknappen fra Apple Watch er måske kopieret på et nyt LG smartwatch.

LG G Watch R (Foto: LG)
LG G Watch R (Foto: LG)

En drejeknap på siden af et ur er på ingen måde unormalt. Da Apple Watch blev lanceret, så man et design, hvor den klassiske drejeknap også indgik. Nu var den bare til digital betjening og ikke til at trække uret op som i gamle dage.

Som altid fik Apple meget opmærksom. Nok særligt på grund af ”Digital Crown”-navnet. Apple har jo altid haft en evne til at kalde almindelige ting noget særligt. Eksempelvis ”iSight kamera” der blot er marketingsnavnet for kameraet på bagsiden af en iPhone.

LG er angiveligt på vej med et nyt smartwatch hvor de har kopieret Digital Crown fra Apple Watch. På LGs smartwatch skal knappen, ifølge rygterne, også bruges til betjening af brugerfladen.

Der skulle desuden være håndskriftsgenkendelse i uret, så man kan skrive bogstaver med fingeren på den lille ur skærm. LGs kommende smartwatch skulle også være kompatibelt med iOS, og dermed iPhone, ligesom tilfældet nu er med Samsung Gear S2, S3 og Gear Fit 2.

TEST: Samsung Gear S3 – måske Samsungs bedste

Styresystemet skulle være Android Wear 2.0.

Selvom drejeknappen på siden af et Apple Watch virker som en generisk ting på ure, er det ikke helt tilfældet her. Ifølge 9to5mac har Apple patenteret ret mange ting omkring Digital Crown og betjeningen. Dermed bliver det interessant om LG render ind i juridiske problemer.

Mere til historien

Android Wear 2.0 ventes at blive frigivet den 9. februar 2017 – ifølge de seneste rygter.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer