LG afslører flere detaljer om LG G6

0

LG har løftet sløret en smule for, hvad vi kan vente os af LG G6, der lanceres ved Mobile World Congress.

LG G6 lækket på The Verge (Foto: The Verge)
LG G6 lækket på The Verge (Foto: The Verge)

LG har aldrig været bange for at prøve noget nyt. De har tidligere forsøgt sig med den bøjelig telefon LG Flex og den modulopbyggede LG G5. Denne gang ser det ud til, at vi kan vente os noget mere traditionelt fra LG.

 – Manglende G5 salg har givet LG blodrøde tal

Som optakt til den forventede lancering af LG G6 ved Mobile World Congress 2017 er LG begyndt at løfte sløret en smule for, hvad vi kan forvente os af den nye LG G6 telefon.

LG udsender teaser-billeder

LG har udsendt et par teaser-billeder, som skal pirre vores nysgerrighed inden lanceringen.

Noget kunne tyde på, at vi kommer til at se en støv og vandtæt telefon. Dette er noget, som blev savnet af mange på LG G5. Dette vil nok betyde et farvel til det udskiftelige batteri, som mange har været glade for.

Noget kunne tyde på at LG driller Samsung med deres Note 7 problemer. De gør ihvertfald et stort nummer ud af ordet pålidelighed. Ifølge Pocket Now kan det også være en hentydning til, at LG’s egne problemer med telefoner som blev fanget i et såkaldt boot loop – dvs. telefonen genstarter i én uendelighed.

 – LG G6 lækket på billeder og video

lg-g6-water
Er den LG G6 vandtæt? (Foto: LG)

 

lg-g6-reliable
Driller LG samsung med denne besked? (Foto: LG)

LG tør stadig prøve noget nyt

Selvom LG brændte fingrene på deres LG G5 telefon, er de stadig ikke bange for at afprøve nye ting. Som det længe har rygtes, så kommer de med et nyt skærmformat.

 – LG G6 kommer formentlig med nyt skærmformat

I en pressemeddelse sendt til Pocket Now kalder LG selv deres nye skærmformat for “FullVision.” Det nye skærmformat bliver 5,7 tommer i 18:9 format med en opløsning på 2.880 x 1.440 pixel. Dette skulle ifølge LG give mere skærm at afspille video på.

Det nye format gør det muligt at opdele skærmen i to lige store firkanter (2:1 format). Det betyder, at når du tager billeder, vil du kunne se billedet i den ene firkant og redigere i den anden. Dette er helt klart noget, som er målrettet billeder til Instagram og andre sociale medier.

Mere til historien

De fleste producenter vil gerne hype deres produkter mest muligt inden Mobile World Congress 2017, som finder sted i Barcelona i dagene fra 27. februar til 2. marts 2017. Vi dækker naturligvis hele begivenheden.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer