ID2ME, dansk mobilproducent bag ID1, er gået konkurs

Den danske smartphone ID1, som i januar 2016 blev lanceret og skulle have været ”all that” er nu fortid. Firmaet bag er gået konkurs.

Grundlægger af ID2ME ApS, Christina Agger

Grundlægger af ID2ME ApS, Christina Agger (Foto: ID2ME)

Det danske firma ID2ME lancerede sidste år deres første smartphone ID1. Ambitionerne var store, men desværre skuffede produktet – både når det kom til anmeldelser og salg.

 - ID1 - ny dansk Android-smartphone

ID1 blev foruden på det danske marked også solgt på det tyske marked.

Men telefonen blev aldrig den succes, som firmaet bag havde håbet. Telefonen kom ikke i sortiment hos andre operatører herhjemme end Telia og så tog Elgiganten den også på hylderne.

 - PODCAST: Derfor tror ID2ME på succes for ID1

Telefonen var dog allerede i marts 2016 sat markant ned. Det vidner også om, at prissætningen ved lanceringen var for høj.

- Prisen på ID1 er styrtdykket

Nu lige lidt over et år efter lanceringen er det en konstatering, at telefonen aldrig blev en god forretning.

ID1 fra ID2ME (Foto: ID2Me)

ID1 fra ID2ME (Foto: ID2Me)

Et dekret i Statstidende viser, at ID2ME er blevet taget under konkursbehandling af Sø- og Handelsretten. Konkursen er blevet bekræftet over for Finans af Lisa Bo Larsen fra EY, som er kurator i konkursboet. Det skriver Finans.dk.

 - ID2ME: Vores ID1-telefon er ikke en kopi

Christina Agger, der er grundlægger af ID2ME og idé-kvinde bag ID1, har ikke kommenteret på konkursen.

Men da telefonen blev lanceret i januar 2016 oplyste Christina Agger, at hun havde en del på spil i forbindelse med udviklingen af telefonen.

 - TEST: ID1 - når slet ikke i mål

Der var i alt skudt omkring 10 millioner kroner i ID2ME af ejerkredsen. Christina Agger ejede mellem 66,66 og 89,99 procent af aktierne. Enø-familien, som har en fortid i Pandora, var investor i ID2ME.

Dermed kom der aldrig andre produkter på markedet fra ID2ME.

Firmaet har fjernet deres Facebook-side, mens hjemmesiden fortsat eksisterer.

Mere til historien

ID1 kostede fra salgsstarten omkring 4.000 kroner uden abonnement. Men prisen faldt hurtigt efter lanceringen og endte hurtigt på omkring 1.000 kroner.

Læs også:

- Sådan er ID1 mod Samsung og Apple

Prisen på ID1 er styrtdykket

Den danske Android-telefon ID1 havde en rimelig høj startpris på det danske marked i januar, men prisen er nu tættere på, hvor den skulle være startet.

(mere…)
Danske ID1 er klar til Tyskland

ID2ME står bag den danske smartphone ID1, som blev lanceret på det danske marked i januar – er nu tilgængelig i Tyskland.

(mere…)
ID2ME udsender opdatering til ID1

Den danske smartphone, ID1, modtager nu første softwareopdatering, som er baseret på brugerfeedback.

(mere…)
ID2ME: Vores ID1-telefon er ikke en kopi

ID1 er ikke en kopi af Xiaomi Mi3, lyder det fra ID2ME. Selvom der er visse ligheder forsikrer ID2ME, at deres telefon er skabt helt fra bunden.

(mere…)
ID2ME klar med masser af ekstra tilbehør til ID1

ID1 er den nye smartphone fra ID2ME, og du behøver ikke nøjes med en telefon. Der er netop nu åbnet for webshoppen med masser af tilbehør.

(mere…)
Podcast #33: Derfor tror ID2ME på succes for ID1

ID1 er et nicheprodukt. Grundlæggeren Christina Agger, ID2ME, tror fuldt og fast på, at ID1 kan blive en succes. Lyt med her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
16 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram