HTC One X10 angiveligt lækket på nye billeder

14

Rygterne har længe svirret om HTC One X10. En offentliggørelse kan måske være ved Mobile World Congress 2017.

HTC One X9 (Foto: HTC)
HTC One X9 (Foto: HTC)

Der har længe været rygter om HTC One X10. Og nu er der lækket billeder på det sociale medie Weibo, som viser forsiden og bagsiden af den telefon, som altså måske skal afløse HTC One X9.

 – HTC One X10 specifikationer og billeder lækket

Forsiden af One X10 minder meget om One X9, mens bagsiden er meget anderledes. Her findes blandt andet fingeraftrykslæseren under kameraet. Forgængeren One X9 havde ingen fingeraftrykslæser og kameraet var placeret øverst til venstre.

Det rygtes, at HTC One X10 kommer med 5,5 tommer skærm med en opløsning på 1080 x 1920 pixels, 3 GB RAM, 32 GB intern hukommelse, MediTek 1.9 GHz octa-core MT6755V / C-processor, 16 megapixels kamera og 7,9 megapixels frontkamera. Det skriver AndroidAuthority.com.

HTC One X10 lækket på Weibo (Kilde: AndroidAuthority.com)
HTC One X10 lækket på Weibo (Kilde: AndroidAuthority.com)

 – HTC dropper budget-telefoner

Lanceringen skulle blive i første kvartal af 2017. Derfor er det ret sandsynligt, at One X10 vil blive annonceret i forbindelse med Mobile World Congress.

HTC har endnu ikke meldt presseevents ud for Mobile World Congress 2017, men det er tidligere sket at de har lavet en “soft-launch” – altså blot udsendt en pressemeddelelse omkring produktet. HTC One X9 blev lanceret under MWC 2016, men telefonen var ikke tiltænkt til det danske marked.

 – HTC One X9 lanceret – men ikke til Danmark

MereMobil.dk dækker Mobile World Congress og er spændt på om HTC har noget i ærmet til os.

Mere til historien

Netop nu tester MereMobil.dk HTC U Ultra. Du kan se vores første indtryk i dette web-tv indslag og væbne dig med tålmodighed lidt endnu inden den endelige dybdegående test er klar.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer