HTC One X10 specifikationer og billeder lækket

4

RYGTE: Billeder og specifikationer er lækket på det, som ventes at være HTC One X10. Se dem her.

HTC One X10 (Kilde: Evan Blass @EvLeaks)
HTC One X10 (Kilde: Evan Blass @EvLeaks)

HTC inviterede i december 2016 til event torsdag den 12. januar 2017. Og siden da har rygterne svirret for, hvad HTC har med i ”posen” til os.

 – HTC inviterer til “for U”-event – HTC 11?

Der har været mange rygter fremme også om andre produkter end smartphones. Men nu forlyder det fra Twitter-brugeren @EvLeaks (Evan Blass), at vi kan forvente at se HTC One X10 til eventen. Den skal efterfølge HTC One X9. Det skriver GSMArena.com.

HTC One X9 lanceret – men ikke til Danmark

Denne blev lanceret til Mobile World Congress 2016, men kom altså aldrig på det danske marked.

– ”Der er i øjeblikket desværre kun en begrænset interesse i det danske marked for 5,5 tommer Dual SIM produkter. Vi har derfor valgt ikke at sætte produktet i produktion til det danske marked,” sådan lød begrundelsen fra HTC Danmark til MereMobil.dk sidste år.

Det er derfor spændende om en eventuel HTC One X10 vil blive tilgængelig på det danske marked.

 – HTC lancerer tre smartphones i Q1 2017

Interessen for smartphones med 5,5 tommer skærm er dog tilstede. Senest er Huawei Mate 9 Pro kommet med en skærm på denne størrelse. Mens også Samsung Galaxy S7 Edge har en skærm på 5,5 tommer og denne vandt prisen for ”Årets Mobil 2016”. Så denne begrundelse kan i hvert fald ikke benyttes igen fra HTC.

Specifikationerne på HTC One X10

Foruden billeder er specifikationerne på HTC One X10 angiveligt også lækket. De menes, at være følgende: MediaTek Helio P10 processor MT6755 SoC, 5.5 tommer skærm (1080p opløsning), 3 GB RAM og 16,3 megapixels kamera. Frontkameraet er på 7,9 megapixels.

 – HTC dumper prisen på Evo 10 før salgsstart

Det betyder også, at det er primært frontkameraet, som er blevet opgraderet siden HTC One X9.

Mere til historien

Det ventes, at HTC vil lancere to smartphones yderligere inden udgangen af marts måned. En af disse skulle være efterfølgeren til HTC 10 og altså det der skal være flagskibet i 2017. Derudover ventes en high-end phablet at være den anden. Denne går formentlig under kodenavnet Ocean Note.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer