Google Maps: Lettere at holde styr på trafik- og rejsetider

En opdatering er klar til Google Maps. Foruden en ny brugerflade, så gør den det også nemmere, at holde styr på trafikken og rejsetider.

GPS navigation Galaxy Note III vej bil

GPS-navigation i Google Maps på Samsung Galaxy Note III (Foto: MereMobil.dk)

Google Maps har fået en opgradering, som gør applikationen nu følger design-guidelines fra Googles Material Design. Der er kommet mere fokus på pænt design og lettilgængelige funktioner og mindre fokus på menuer.

TIP: 9 nyttige tricks til Google Maps

Brugernes mulighed for, at få information omkring offentlig transport er også blevet forbedret. Det gør, at Google Maps er blevet mere konkurrencedygtig på det punkt.

Funktionerne Steder, Trafik og Offentlige rejsetider er stadigvæk lette at finde uanset, hvor i applikationen du befinder dig. De er nemlig placeret i toppen af applikationen. Og ønsker du information omkring en af tingene, så skal du blot swipe op fra bunden af.

 – TIP: Sådan bruger du Google Maps offline

Opdateringen udrulles i etaper over de kommende uger. Så har du ikke allerede nu modtaget opdateringen, så er det at væbne dig med tålmodighed lidt endnu. Turen skal nok komme til din enhed.

Mere til historien

I januar kunne vi på MereMobil.dk fortælle, at Google Maps også snart kan vise dig sandsynligheden for at finde en parkeringsplads.

Fotofejl på iPhone er løst

KORT NYT: Apple har udsendt en ny softwareopdatering, der retter fejlen med slettede billeder, som pludselig dukkede op igen.

(mere…)
Apple har frigivet iOS 17.5

iOS 17.5 opdateringen er ude til iPhone, mens Apple også har frigivet nye softwareopdateringer til andre enheder.

(mere…)
Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
iOS 17.5 er på vej – her er nyhederne

Apple har udgivet den anden betaudgave af iOS 17.5. Vi har set på de største nyheder i opdateringen.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Android 15 er ude i beta – se nyhederne

Google har sendt første betaversion af Android 15 ud til offentligheden. Se hvordan du får den.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram