Google Maps: Lettere at holde styr på trafik- og rejsetider

0

En opdatering er klar til Google Maps. Foruden en ny brugerflade, så gør den det også nemmere, at holde styr på trafikken og rejsetider.

GPS navigation Galaxy Note III vej bil
GPS-navigation i Google Maps på Samsung Galaxy Note III (Foto: MereMobil.dk)

Google Maps har fået en opgradering, som gør applikationen nu følger design-guidelines fra Googles Material Design. Der er kommet mere fokus på pænt design og lettilgængelige funktioner og mindre fokus på menuer.

TIP: 9 nyttige tricks til Google Maps

Brugernes mulighed for, at få information omkring offentlig transport er også blevet forbedret. Det gør, at Google Maps er blevet mere konkurrencedygtig på det punkt.

Funktionerne Steder, Trafik og Offentlige rejsetider er stadigvæk lette at finde uanset, hvor i applikationen du befinder dig. De er nemlig placeret i toppen af applikationen. Og ønsker du information omkring en af tingene, så skal du blot swipe op fra bunden af.

 – TIP: Sådan bruger du Google Maps offline

Opdateringen udrulles i etaper over de kommende uger. Så har du ikke allerede nu modtaget opdateringen, så er det at væbne dig med tålmodighed lidt endnu. Turen skal nok komme til din enhed.

Mere til historien

I januar kunne vi på MereMobil.dk fortælle, at Google Maps også snart kan vise dig sandsynligheden for at finde en parkeringsplads.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer