Snart finder Google en parkeringsplads

0

Google kan snart vise dig sandsynligheden for at finde en parkeringsplads ved din destination.

Google Maps parkeringsforhold
Google Maps parkeringsforhold

Ifølge Androidpolice.com, bliver det snart nemmere at få overblikket over parkeringsmulighederne ved ens destination, når man bruger Google Maps.

De seneste dage har hjemmesiden modtaget tips fra brugere af Google Maps 9.44 beta der viser, at efter have indtastet en rutevejledning, oplyser Google hvilke parkeringsforhold man kan forvente ved ankomst til destinationen.

– Farvel til HERE Maps – goddag til HERE WeGo

Desværre guider Google Maps dig ikke til den nærmeste frie parkeringsplads, endnu. Men tjenesten fortæller om områdets nærmeste offentlige parkeringsplads har ”begrænset”, ”medium” eller ”let” adgang til en fri plads at parkere bilen på.

Hvis der er begrænset plads, vil et lille rødt ikon med et ”P”, vise sig til højre for afstand og forventet tid efter at have hentet en rutevejledning. Hvis der er medium eller let adgang til parkering, vil et tilsvarnede ikon, blot med blå baggrund, vise sig samme sted i applikationen.

Vi må afvente Google

Den nye tjeneste fra Google Maps, er stadig i beta. Det vides derfor ikke med sikkerhed om eller hvornår funktionen bliver frit tilgængelig.

Det er endvidere uvist om funktionen vil komme til alle lande og alle byer. Det formodes at tjenesten baserer sig på indsamlede data, ligesom Googles trafikoplysning. Det kan derfor forventes, at funktionen vil blive udbredt i takt med Google får indsamlet tilstrækkelig data.

– Hotels.com har integreret Uber i deres Android-app

Herunder kan du se eksempler på funktionen.

Hvis du ønsker at undersøge om funktionen er tilgængelig i dit område, er det muligt at tilmelde sig som beta-tester af Google Maps. Det kan du gøre ved at åbne din Google Play Butik app, gå til ”mine apps og spil”, find applikationen ”Maps” og scroll ned i bunden til du finder sektionen ”bliv betatester”.

Mere til historien

Google tilføjede for nyligt en anden funktion til rutevejledningen i Maps. Nu er det muligt at vælge en Uber-taxi når du søger efter en rutevejledning. Det betyder at man nu kan booke en Uber direkte fra Maps applikationen. Se mere i denne video fra Google.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer