Snart finder Google en parkeringsplads

Google kan snart vise dig sandsynligheden for at finde en parkeringsplads ved din destination.

Google Maps parkeringsforhold

Google Maps parkeringsforhold

Ifølge Androidpolice.com, bliver det snart nemmere at få overblikket over parkeringsmulighederne ved ens destination, når man bruger Google Maps.

De seneste dage har hjemmesiden modtaget tips fra brugere af Google Maps 9.44 beta der viser, at efter have indtastet en rutevejledning, oplyser Google hvilke parkeringsforhold man kan forvente ved ankomst til destinationen.

– Farvel til HERE Maps – goddag til HERE WeGo

Desværre guider Google Maps dig ikke til den nærmeste frie parkeringsplads, endnu. Men tjenesten fortæller om områdets nærmeste offentlige parkeringsplads har ”begrænset”, ”medium” eller ”let” adgang til en fri plads at parkere bilen på.

Hvis der er begrænset plads, vil et lille rødt ikon med et ”P”, vise sig til højre for afstand og forventet tid efter at have hentet en rutevejledning. Hvis der er medium eller let adgang til parkering, vil et tilsvarnede ikon, blot med blå baggrund, vise sig samme sted i applikationen.

Vi må afvente Google

Den nye tjeneste fra Google Maps, er stadig i beta. Det vides derfor ikke med sikkerhed om eller hvornår funktionen bliver frit tilgængelig.

Det er endvidere uvist om funktionen vil komme til alle lande og alle byer. Det formodes at tjenesten baserer sig på indsamlede data, ligesom Googles trafikoplysning. Det kan derfor forventes, at funktionen vil blive udbredt i takt med Google får indsamlet tilstrækkelig data.

– Hotels.com har integreret Uber i deres Android-app

Herunder kan du se eksempler på funktionen.

Hvis du ønsker at undersøge om funktionen er tilgængelig i dit område, er det muligt at tilmelde sig som beta-tester af Google Maps. Det kan du gøre ved at åbne din Google Play Butik app, gå til ”mine apps og spil”, find applikationen ”Maps” og scroll ned i bunden til du finder sektionen ”bliv betatester”.

Mere til historien

Google tilføjede for nyligt en anden funktion til rutevejledningen i Maps. Nu er det muligt at vælge en Uber-taxi når du søger efter en rutevejledning. Det betyder at man nu kan booke en Uber direkte fra Maps applikationen. Se mere i denne video fra Google.

Google afslører Pixel 9 Pro

Der har været en del læks af den kommende Google Pixel 9 Pro. Det løser Google nu ved at vise telefonen før annonceringen.

(mere…)
Samsungs indtjening eksploderer – det gør udledning af CO2 også

Den verdensomspændende udvikling af kunstig intelligens sætter klimamål under pres. Google tvivler på egne klimamål.

(mere…)
KL raser efter kold skulder i Chromebook-problematik

Regeringen tager ikke Chromebook-problematikken alvorligt nok, mener udvalgsformand i Kommunernes Landsforening.

(mere…)
Apple har sløret militære områder i Danmark

Slørede militære områder i Apple Maps vækker undren.

(mere…)
Google Translate får tilføjet 110 nye sprog

Google Translate får nu den største udvidelse nogensinde, hvor 110 nye sprog tilføjes.

(mere…)
Nu må skoleeleverne bruge Chromebook-computerne, men …

Hvordan vil Google konkret sikre, at mine børns data ikke bruges i strid med lovgivningen?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram