Snart finder Google en parkeringsplads

Google kan snart vise dig sandsynligheden for at finde en parkeringsplads ved din destination.

Google Maps parkeringsforhold

Google Maps parkeringsforhold

Ifølge Androidpolice.com, bliver det snart nemmere at få overblikket over parkeringsmulighederne ved ens destination, når man bruger Google Maps.

De seneste dage har hjemmesiden modtaget tips fra brugere af Google Maps 9.44 beta der viser, at efter have indtastet en rutevejledning, oplyser Google hvilke parkeringsforhold man kan forvente ved ankomst til destinationen.

Farvel til HERE Maps – goddag til HERE WeGo

Desværre guider Google Maps dig ikke til den nærmeste frie parkeringsplads, endnu. Men tjenesten fortæller om områdets nærmeste offentlige parkeringsplads har ”begrænset”, ”medium” eller ”let” adgang til en fri plads at parkere bilen på.

Hvis der er begrænset plads, vil et lille rødt ikon med et ”P”, vise sig til højre for afstand og forventet tid efter at have hentet en rutevejledning. Hvis der er medium eller let adgang til parkering, vil et tilsvarnede ikon, blot med blå baggrund, vise sig samme sted i applikationen.

Vi må afvente Google

Den nye tjeneste fra Google Maps, er stadig i beta. Det vides derfor ikke med sikkerhed om eller hvornår funktionen bliver frit tilgængelig.

Det er endvidere uvist om funktionen vil komme til alle lande og alle byer. Det formodes at tjenesten baserer sig på indsamlede data, ligesom Googles trafikoplysning. Det kan derfor forventes, at funktionen vil blive udbredt i takt med Google får indsamlet tilstrækkelig data.

Hotels.com har integreret Uber i deres Android-app

Herunder kan du se eksempler på funktionen.

Hvis du ønsker at undersøge om funktionen er tilgængelig i dit område, er det muligt at tilmelde sig som beta-tester af Google Maps. Det kan du gøre ved at åbne din Google Play Butik app, gå til ”mine apps og spil”, find applikationen ”Maps” og scroll ned i bunden til du finder sektionen ”bliv betatester”.

Mere til historien

Google tilføjede for nyligt en anden funktion til rutevejledningen i Maps. Nu er det muligt at vælge en Uber-taxi når du søger efter en rutevejledning. Det betyder at man nu kan booke en Uber direkte fra Maps applikationen. Se mere i denne video fra Google.

Patentkrigen mellem Google og Sonos fortsætter

Funktionaliteten af ​​Sonos netop lancerede "Sonos Voice Control" er på spil i ny retssag mellem de to tidligere samarbejdspartnere Google og Sonos.

(mere…)
Opgrader dit gamle TV - Apple TV vs. Chromecast

GUIDE: Smart-TV-platformen på din fladskærm er langsom og ikke tidssvarende. Skal du købe Apple TV eller Chromecast?

(mere…)
Google Play runder 10 år – og får nyt logo

Det er 10 år siden, at Google ændrede Android Market til Google Play Store. Det fejres blandt andet med et nyt logo.

(mere…)
Google Maps giver elbiler den strømeffektive rute

Med en opdatering af Google Maps bliver det nemmere, at optimere brændstof eller strøm på sine ture.

(mere…)
Efter Chromebook-forbud: Ønske om klare regler

Både Kommunernes Landsforening og Dansk Industri er bekymrede efter Datatilsynets afgørelse om brug af Chromebooks og Google Workspace.

(mere…)
Google arbejder muligvis på en ny Chromecast Audio

Tilbage i 2015 lancerede Google den første Chromecast. Desværre var den kun på butikshylderne fire år før den blev taget af markedet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram