Hotels.com har integreret Uber i deres Android-app

0

Hotels.com har netop, som de første, integreret Uber i deres hotelbooking applikation. Dog kun på Android i første omgang.

Hotels.com
Hotels.com

Hotels.com har netop meldt ud, at de har integreret Uber i deres mobil-applikationen. Det betyder kort og godt, at brugerne nu kan booke et lift med Uber blot ved ét tryk på en enkelt knap.

 – Hotels.com forbedrer hotelbooking med 3D Touch på iPhone

– ”Vi er altid på udkig efter måder, hvorpå vi kan forbedre hele rejseoplevelsen fra start til slut, og med integrationen af Uber og Hotels.com gennem Button er det lettere end nogensinde før at opleve verden,” udtaler Chris Saad, Head of Product hos Uber Developer Platform.

Brugere af Hotels.coms Android-app kan derfor nu bestille en Uber på 30 forskellige sprog i alle lande, hvor Uber er aktive. I første omgang er det dog kun til Android, og det er endnu uvist om iOS-applikationen også vil følge.

De kunder som opholder sig på et hotel eller en ejendom, der er tilgængelig via Hotels.com, vil se en Uber-knap dukke op på deres Hotels.com applikation fra den dag, hvor deres ophold begynder. Når en bruger trykker på ’Kør hertil med Uber’-knappen, vil brugerens aktuelle position og hoteladresse automatisk integrere med Uber-app’en, hvilket sikrer en god og problemfri oplevelse.

 – De vigtigste applikationer til ferien

Du kan downloade Hotels.com applikationen i Apples App Store, Google Play Store og Windows Store.

Mere til historien

Hotels.com applikationen er downloadet mere end 50 millioner gange på verdensplan på de forskellige platforme.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer