Hotels.com forbedrer hotelbooking med 3D Touch

0

Har du en iPhone 6S eller iPhone 6S Plus, så kan du få adgang til de mest populære booking features med blot et enkelt klik på Apples 3D Touch.

3D Touch på iPhone 6S
3D Touch på iPhone 6S (Foto: MereMobil.dk)

Det har længe været muligt, at booke hotelophold og lignende hurtigt, sikkert og enkelt via Hotels.coms applikation, hvad enten du er på farten og skal bruge overnatning nu og her  – eller du i ro og mag planlægger din tur hjemmefra.

Apples nye 3D Touch teknologi, som blev introduceret i forbindelse med lanceringen af de to nyeste iPhone 6S-modeller er nu blevet integreret i Hotels.com applikationen.

 – TIP: Fem rejse apps til Android og iPhone

Og nu kan du med ét enkelt klik (eller tryk) få adgang til de mest populære bookingfunktioner i Hotels.com, der er ”Tilbud”, ”Gemte hoteller”, ”Find mine reservationer” og ”Hotels.com Rewards”.

– “En tredjedel af vores bookinger kommer ind via mobile enheder, og vi er begejstrede over det potentiale, som Apples 3D Touch-teknologi tillader. Vi vil fortsætte med at anvende denne banebrydende teknologi for at gøre bookingen endnu mere spændende,” Dan Craig, Senior Director, Mobile hos Hotels.com

iOS brugere med iOS 9 installeret kan også benytte spotlightsearch, så de fra startskærmen kan søge efter noget inden for applikationen og altså komme videre til det med et enkelt klik.

 – Se hvordan Apple Stores demonstrerer 3D Touch

Du kan downloade Hotels.com gratis i Apples App Store og Google Play Store.

WEB-TV: Sådan virker 3D Touch på iPhone 6S

Mere til historien

Hotels.com er downloadet mere end 50 millioner gange til Android og iOS og har en samlet bedømmelse på mere end 4,5 ud af 5. De mere end 20 millioner Rewards medlemmer kan også se, hvor langt de er fra at have samlet point til gratis overnatning og lignende.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer