Se hvordan Apple Stores demonstrerer 3D Touch

2

Apple har i udvalgte Apple Stores valgt, at demonstrere den nye 3D Touch funktion på en anderledes måde – nemlig i deres borde.

3D Touch på iPhone 6S
3D Touch på iPhone 6S

Siden Apple lancerede de nye iPhone 6S og iPhone 6S Plus telefoner har selskabet forsøgt, at forklare hvad teknologien 3D Touch egentlig betyder for brugeren.

Det er dog sværere end som så at forklare. Det har derfor fået Apple til at lave nogle nye borde, som er opstillet i udvalgte Apple Stores – i henholdsvis New York og San Fransisco, der skal demonstrere 3D Touch funktionen. Det skriver Engadget.com.

Bordet består af en stor skærm, hvortil der er tilsluttet en eller flere iPhones. Derefter kommer der bevægelse/ringe i vandet når du trykker på iPhone skærmen. Jo hårdere der trykkes på iPhonen, des mere bevægelse kommer i vandet.

Du kan se hvordan det ser ud i videoen herunder.

Synes du, at videoen gør det nemmere at forstå hvordan 3D Touch virker? Hvis ikke, så se om videoen vi har lavet forsøger at forklare 3D Touch. Du kan se den herunder.

Om Apple vil placerer disse borde i flere af deres Apple Stores er uvist.

Mere til historien

Da Microsoft lancerede deres Microsoft Surface tilbage i 2011 blev flere af dens funktioner også fremvist på et ”coffée table”. Se eller gense det i denne video.

Læs også:
Samsung Galaxy S7 får måske “3D Touch” – ClearForce

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer