Farvel til HERE Maps – goddag til HERE WeGo

0

Navigationsapplikationen HERE Maps er opdateret – og har skiftet navn. App’en hedder nu HERE WeGo og introducerer en ny og forbedret rutevejledning.

HERE WeGo screenshots
HERE WeGo screenshots

HERE Maps er en af de applikationer, der har de bedste og mest foretrukne offline-kort funktioner. Det er også en af de få navigationsapplikationer, hvor der kan downloades kort over hele lande og kontinenter gratis, så man ikke behøver bruge af dataforbindelsen på telefonen.

 – Nokia sælger HERE til tyske bilproducenter

HERE har udsendt en ny og opdateret version af applikationen. Foruden forbedret rutevejledning, så byder opdateringen også på et nyt navn.

Når du åbner HERE WeGo, så ses straks et ”Hvortil?” og så kan du altså fluks indtaste din ønskede destination.

Du får en meget overskuelig oversigt over de forskellige rutemuligheder, samt informationer om eventuelle forsinkelser, ankomsttidspunkt og andre informationer om ruten. Trafikinformationerne fungerer dog ikke hvis programmet er sat i offline-tilstand.

HERE WeGo screenshots
HERE WeGo screenshots

 – TIP: Gratis offline navigation til bilferien

Opdateringen byder også på nyheder for cyklister, der nu får flere informationer omkring ruten og hvor meget der eksempelvis er på cykelsti.

Du kan downloade HERE WeGo gratis i Apples App Store og Google Play Store. Applikationen er ikke blevet opdateret til Windows Phone.

 – HERE Maps er lukket på Windows Phone

Læs mere om HERE WeGo på deres blog.

Præsentation af HERE WeGo

Mere til historien

I de kommende måneder vil HERE tilføje taxi-informationer i flere lande og flere selskaber for delebiler. Det er uvist om danske taxi-selskaber og selskaber for delebiler er understøttet. De er det ikke på nuværende tidspunkt.

Læs også:
TomTom klar med ny navigationsenhed

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer