Super Mario Run er hentet i millionvis

0

Det nye Super Mario Run fra Nintendo er i færd med at blive det hurtigst downloadede spil i App Stores historie.

Super Mario 2 (Foto: Nintendo)
Super Mario 2 (Foto: Nintendo)

Analytikerne fra Apptopia mener, at Super Mario Run er på vej til at blive det hurtigst downloadede spil i historien i Apples App Store.

 – Super Mario Run er nu klar til download

Spillet blev downloadet 2,85 millioner gange på den første dag, hvor det var tilgængeligt i App Store – ifølge analysefirmaet. Det skriver The Verge.

Dermed slår det altså rekorderne fra Pokémon Go, der blev downloadet 900.000 gange på dets første dag. Mens det på dag tre rundede 5,6 millioner downloads.

Super Mario Run blev tilgængelig i 150 lande ved lanceringen.

Apple har aldrig afsløret hvor mange gange, at Pokémon Go egentlig blev lanceret i løbet af den første uge, men derfor har de alligevel rekorden for flest downloads i den første uge i App Stores historie.

 – Pas på falske Super Mario spil

Nintendo har i første omgang kun lanceret Super Mario Run til iOS-platformen, men det er meningen, at det også skal lanceres til Android i løbet af 2017.

Mere til historien

Modsat Super Mario Run, så lancerede Nintendo Pokémon Go stille og roligt i flere og flere lande. Mens Super Mario Run blev frit tilgængeligt i Apples App Store på verdensplan. Pokémon Go er eksempelvis først for kort tid siden blevet tilgængeligt i Indien og Sydafrika.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer