Mobilkameraet slår alt

Bryllup, ferier og fødselsdage. Uanset hver vi er er mobilkameraet med, og for mange er det mobile kamera rigeligt.

Engang var mobilkameraet en gimmick som professionelle fotografer og kameraproducenter kun havde et skuldertræk tilovers for. I dag tages langt hovedparten af alle billeder med smartphones.

 – Brugerne: Mobilkameraet skal være hurtigt

Der er ingen tvivl om, at et dedikeret kamera kan levere et bedre resultat, men efterhånden er vi nede i detaljerne. Vel at mærke den slags detaljer som almindelige mobilbrugere ikke bekymrer sig om. For dem er det vigtigt, at kunne tage et foto her og nu.

Hele 67 procent af danskerne bruger udelukkende kameraet i telefonen til hverdag, og her er kvinderne mest flittige. 75 procent mod 59 procent af mændene. Tallene kommer fra Epinions Danmarkspanel som har leveret resultatet til Huawei.

 – Lumigon T3 kan se i mørke – se demo af natkamera

32 procent tager aldrig billeder med andet end deres smartphone.

Selv ved store begivenheder er smartphonen lige ved hånden. 31 mener smartphonens kamera rækker fint til både fødselsdage og bryllupper, mens 32 procent udelukkende har smartphonen med som kamera på ferien.

 – Smartphonen udrydder lommekameraet

– ”I løbet af de seneste to-tre år er mobilkameraerne blevet så gode, at man som fotoentusiast roligt kan ty til en smartphone, når det rigtige kamera ligger derhjemme”, skrev Kristoffer Engbo for nylig i mediet Digital Foto.

Mere til historien

Undersøgelsen fra Epinion er gennemført mellem den 16. og 22. november 2016 blandt 1.002 repræsentativt udvalgte respondenter.

Fotofejl på iPhone er løst

KORT NYT: Apple har udsendt en ny softwareopdatering, der retter fejlen med slettede billeder, som pludselig dukkede op igen.

(mere…)
Google overrasker: Gør betalingsfunktioner gratis

Google Fotos åbnes nu lidt mere for dem, som ikke har et Google One abonnement.

(mere…)
Disse børnespil stjæler dine data – se listen

En ny dansk undersøgelse af mobilspil viser hvilke populære børnespil, der videregiver børn og unges data. Se listen her.

(mere…)
Galaxy S24 Ultra får et kameraboost i april-opdateringen

Det lader til, at Samsung endnu engang forbedrer kameraet i topmodellen Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Kameratest dumper Samsungs nye topmodel

Kameraet i Samsung Galaxy S24 Ultra er ikke ”all that”, det er konklusionen i en stor kameratest.

(mere…)
Rekordsalg af high-end smartphones i 2023

Sidste år blev der solgt et rekordhøjt antal smartphones i high-end-kategorien, hvis man skal tro tal fra analysefirma.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram