Mobilkameraet slår alt

Bryllup, ferier og fødselsdage. Uanset hver vi er er mobilkameraet med, og for mange er det mobile kamera rigeligt.

Engang var mobilkameraet en gimmick som professionelle fotografer og kameraproducenter kun havde et skuldertræk tilovers for. I dag tages langt hovedparten af alle billeder med smartphones.

 - Brugerne: Mobilkameraet skal være hurtigt

Der er ingen tvivl om, at et dedikeret kamera kan levere et bedre resultat, men efterhånden er vi nede i detaljerne. Vel at mærke den slags detaljer som almindelige mobilbrugere ikke bekymrer sig om. For dem er det vigtigt, at kunne tage et foto her og nu.

Hele 67 procent af danskerne bruger udelukkende kameraet i telefonen til hverdag, og her er kvinderne mest flittige. 75 procent mod 59 procent af mændene. Tallene kommer fra Epinions Danmarkspanel som har leveret resultatet til Huawei.

 - Lumigon T3 kan se i mørke - se demo af natkamera

32 procent tager aldrig billeder med andet end deres smartphone.

Selv ved store begivenheder er smartphonen lige ved hånden. 31 mener smartphonens kamera rækker fint til både fødselsdage og bryllupper, mens 32 procent udelukkende har smartphonen med som kamera på ferien.

 - Smartphonen udrydder lommekameraet

- ”I løbet af de seneste to-tre år er mobilkameraerne blevet så gode, at man som fotoentusiast roligt kan ty til en smartphone, når det rigtige kamera ligger derhjemme”, skrev Kristoffer Engbo for nylig i mediet Digital Foto.

Mere til historien

Undersøgelsen fra Epinion er gennemført mellem den 16. og 22. november 2016 blandt 1.002 repræsentativt udvalgte respondenter.

Ny antennetest 2023: Her er de bedste telefoner til data og samtaler

En ny uafhængig antennetest konkluderer, hvilke telefoner der er bedst, når du skal på nettet eller tale i telefon.

(mere…)
Har du sat biffen på standby?

En ny undersøgelse viser, ifølge en tv-markedets store spillere, at vi hellere vil streame film og serier end gå i biografen.

(mere…)
Store kameraforbedringer i iPhone 15 Pro Max

Rygterne florerer om de kommende iPhone 15-modeller og det ventes, at flagskibet iPhone 15 Pro Max får nogle heftige forbedringer på kameraet.

(mere…)
Xiaomi 13 Ultra er præsenteret – vild kameramobil

Xiaomi har netop præsenteret deres nyeste smartphone, som ud fra specifikationerne at dømme er et kameramonster.

(mere…)
Københavnere elsker at være firstmovere

Københavnere er ofte kendte for, at ville være trendsættere, men det er nordjyderne som bruger flest penge på en ny smartphone.

(mere…)
Økonomisk krise: Danskerne vil ikke spare på streaming

Trods økonomisk krise og høj inflation skal der ikke spares på streamingtjenesterne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram