Julen giver overflod af konkurrencer

3

Du har formentlig støt på et væld af konkurrencer i den sidste tid. Konkurrencerne har nærmest taget overhånd op mod jul.

Jul (Foto: MereMobil.dk)
Jul (Foto: MereMobil.dk)

Alle forsøger, at få mest muligt ud af julen på flere måder. På sociale medier, apps m.m. er der diverse konkurrencer, hvor man kan vinde alle mulige ting. Det giver virksomhederne gratis omtale og danskerne mulighed for noget af det, som vi elsker mest. Nemlig gratis gaver.

 – Få årets julemærker på e-mails

Danskerne er generelt tilhængere af gratis ting og vi er støt på konkurrencer i december, hvor det har været muligt at vinde alt fra kalenderlys til præmier for mange tusinde kroner.

 – Ring til Julemanden – her er nummeret

Mange butikker, restauranter og virksomheder har enten julekalendere eller fejrer de fire søndage i advent med konkurrencer. Eksempelvis har både Fakta, 7Eleven, McDonald’s, Føtex og Bilka deres skrabe kalendere.

Vi har også på MereMobil.dk været en del af PanzerGlass’ julekonkurrence, som løber frem til jul. Husk at deltag dagligt på dette link.

 – Pakkekalender: Vind fede kalendergaver frem mod jul

En anden konkurrence, hvor der virkelig er noget at vinde er ”Den Store Ønskeseddel” fra Power. Her er det muligt, at vinde produkter for en værdi på op til 50.000 kroner. Det er dog sidste chance for at deltage i den. Konkurrencen løber nemlig kun frem til den 20. december.

Mere til historien

Du kan også sende fysiske julekort direkte fra mobilen. Læs mere om hvordan du gør det her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer