Få årets julemærker på e-mails

0

TIP: Julekort er ikke længere papir og postkasser. Det kan også være e-mail. Derfor kan de velkendte julemærker også købes digitalt.

e-støttemærket ses på Facebookprofilen
e-støttemærket ses på Facebookprofilen

De fleste, som sender julekort, sætter oftest julemærker på. Dette har været en tradition i mange år, så mange er vant til deres forældre gjorde det.

Men i takt med mere og mere bliver digitalt så er det ikke altid lige nemt at støtte de ”gode gamle sager” – som de danske julemærkehjem er. Men det er der råd for.

Der er hvert år 750 børn, som får hjælp på et Julemærkehjem, men behovet er langt større. Faktisk står knapt 500 børn på venteliste lige nu – og ventetiden er op til 13 måneder. Dette er lang tid og rigtig lang tid for et barn, der har det svært.

 – Pakkekalender: Vind fede kalendergaver frem mod jul

Behovet for julemærkehjemmene er fortsat stort, men det er også blevet en kamp at få indsamlet støtten i en grad, der er større end tidligere. Salget af Julemærker er nemlig faldet med 10 millioner kroner fra 2003 og frem til 2013, mens ventelisten i samme periode er steget fra 300 børn til cirka 500 børn.

Men det er der råd for. Julemærkefonden har nemlig udviklet et e-Støttemærke, som du kan købe og bruge hele året, og i juletiden får du årets e-Julemærker og e-Julekort, hvor du frit kan vælge mellem alle motiver på årets Julemærkeark.

 – Ring til Julemanden – her er nummeret

I juletiden er der hver dag blevet frigivet et nyt e-Julemærke fra den 31. oktober 2016. I alt 47 e-Julemærker med alle motiver fra årets Julemærkeark.

Uden for juletiden kan du vælge mellem e-mærker og e-kort tegnet af børn på Julemærkehjemmene, samt e-Logomærket og motiver fra Julemærker siden 1904.

Få e-Støttemærke i din mail

Du bestemmer selv hvilket mærke og støttetekst du ønsker at vise i din mail.

Julemærkefondens e-Støttemærke koster 250 kroner for et helt år for private, mens virksomheder skal betale 1.000 kroner.

 – Danskerne: Mobilfotos til julefrokosten er ‘no go’

Som noget nyt kan du også sætte et e-støttemærke på dit profilbillede på Facebook.

Efter købet kan du sende lige så mange e-kort og mails med mærker på, som du vil – og de gælder et helt år frem fra købsdatoen og du styrer selv hvornår du vil have mærket vist i din mail.

Støt den gode sag og start på e-julemaerket.dk.

Mere til historien

E-Julemærket må gerne bruges af flere computere og personer i samme hustand, dog knytter købet sig kun til én e-mailadresse, hvilket vil sige at alle har samme mærke og støttetekst på.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer