Få årets julemærker på e-mails

TIP: Julekort er ikke længere papir og postkasser. Det kan også være e-mail. Derfor kan de velkendte julemærker også købes digitalt.

e-støttemærket ses på Facebookprofilen

e-støttemærket ses på Facebookprofilen

De fleste, som sender julekort, sætter oftest julemærker på. Dette har været en tradition i mange år, så mange er vant til deres forældre gjorde det.

Men i takt med mere og mere bliver digitalt så er det ikke altid lige nemt at støtte de ”gode gamle sager” – som de danske julemærkehjem er. Men det er der råd for.

Der er hvert år 750 børn, som får hjælp på et Julemærkehjem, men behovet er langt større. Faktisk står knapt 500 børn på venteliste lige nu – og ventetiden er op til 13 måneder. Dette er lang tid og rigtig lang tid for et barn, der har det svært.

 - Pakkekalender: Vind fede kalendergaver frem mod jul

Behovet for julemærkehjemmene er fortsat stort, men det er også blevet en kamp at få indsamlet støtten i en grad, der er større end tidligere. Salget af Julemærker er nemlig faldet med 10 millioner kroner fra 2003 og frem til 2013, mens ventelisten i samme periode er steget fra 300 børn til cirka 500 børn.

Men det er der råd for. Julemærkefonden har nemlig udviklet et e-Støttemærke, som du kan købe og bruge hele året, og i juletiden får du årets e-Julemærker og e-Julekort, hvor du frit kan vælge mellem alle motiver på årets Julemærkeark.

 - Ring til Julemanden - her er nummeret

I juletiden er der hver dag blevet frigivet et nyt e-Julemærke fra den 31. oktober 2016. I alt 47 e-Julemærker med alle motiver fra årets Julemærkeark.

Uden for juletiden kan du vælge mellem e-mærker og e-kort tegnet af børn på Julemærkehjemmene, samt e-Logomærket og motiver fra Julemærker siden 1904.

Få e-Støttemærke i din mail

Du bestemmer selv hvilket mærke og støttetekst du ønsker at vise i din mail.

Julemærkefondens e-Støttemærke koster 250 kroner for et helt år for private, mens virksomheder skal betale 1.000 kroner.

 - Danskerne: Mobilfotos til julefrokosten er 'no go'

Som noget nyt kan du også sætte et e-støttemærke på dit profilbillede på Facebook.

Efter købet kan du sende lige så mange e-kort og mails med mærker på, som du vil – og de gælder et helt år frem fra købsdatoen og du styrer selv hvornår du vil have mærket vist i din mail.

Støt den gode sag og start på e-julemaerket.dk.

Mere til historien

E-Julemærket må gerne bruges af flere computere og personer i samme hustand, dog knytter købet sig kun til én e-mailadresse, hvilket vil sige at alle har samme mærke og støttetekst på.

Julemanden venter på du ringer

Telefonnummeret til Julemanden er åben nu. Ring til Julemanden sammen med dine børn – de vil elske det.

(mere…)
Nu er det sidste frist hvis julegaven skal frem inden jul

OVERBLIK: Se hvornår sidste frist er, når pakken eller julegaven skal frem inden jul.

(mere…)
Jeg ønsker dig en glædelig jul

Julen 2020 er en underlig fisk, men du skal ikke snydes for et ønske om en glædelig jul 🎄

(mere…)
Her er sidste frist for køb af pakker online inden jul

Mange flere køber julegaverne online i år. Her er den sidste frist for køb af pakker, der skal være fremme inden juleaften.

(mere…)
Så mange ringer til Julemanden

NYE TAL: Julemanden er en af de mest populære personer – særligt i december. Du kan her se, hvor mange der ringer til Julemanden.

(mere…)
Julemandens telefonnummer - du kan ringe nu

Tag telefonen og ring til Julemanden. Det er en sjov måde for børn og voksne at komme i julestemning på. Her finder du Julemandens telefonnummer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram