Ring til Julemanden – her er nummeret

Julemandens telefonnummer finder du her. I år fylder tele-julemanden 30 år.

Julemanden

John G. som Julemand

Julen sig nærmer, sneen jorden dækker. Sådan lyder noget af en dansk julesang. Og netop nu passer dette også ganske godt selv det med sneen er lidt begrænset (i denne uge).

Men sikkert er det i hvert fald, at julen står for døren, og det gør den travle julemåned december dermed også. Det er ikke kun os danskere, at december er travl for. Det er den også for Julemanden og hans mange hjælpere.

➡️ Julemandens telefonnummer finder du her (opdateret 2020)

Julemanden er dog en populær mand hele året og ikke kun i december. Derfor modtager han også opkald fra børn og barnlige sjæle året rundt. Faktisk fik Julemanden eksempelvis mere end 10.000 opkald i januar 2013 – altså lige efter jul. Om det var fordi mange ville takke for gaverne – eller brokke sig over dem, ja det vides ikke.

Det er ikke noget nyt, at man kan ringe til Julemanden. Det har man kunne siden 1986, hvor Tele Sønderjylland opfandt traditionen. TDC har efterfølgende videreført traditionen. I 2009 nedlagde de nummeret, men en række henvendelser fik genåbnet tjenesten.

- TIP: Sådan sender du et fysisk julekort fra mobilen

Jul (Foto: MereMobil.dk)

Jul (Foto: MereMobil.dk)

I 2015 ringede mere end 350.000 børn og voksne til julemanden for lige at minde ham om deres juleønske. Og i december måtte den forjagede julemand besvare næsten 5.000 opkald om dagen, viser tal for TDC Group.

Opsiger ikke fastnettelefonen

Julemandstrafikken er steget de seneste år, og det går tværtimod den tendens, vi ser uden for julemandens værksted.

Undersøgelser fra TDC Group viser nemlig, at kun hver anden dansker bruger mobiltelefonen til at tale i på daglig basis. Så selvom det nu er 30 år siden, julemanden blev TDC-kunde med eget telefonnummer, har han næppe tænkt sig at opsige sit fastnetabonnement lige med det samme.

Julen 2016 – 30 års jubilæum

I år er det så 30 år siden, at Julemanden han blev ”TDC-kunde” og fik eget telefonnummer. Julemanden er også en af de, som er tro mod fastnettelefonen trods hans travle færden.

Sidste år forventede TDC, at mere end 200.000 børn og voksne ville ringe til Julemanden i december 2015. Hvad forventningerne er i år, det er netop nu uvist.

Normalt oplyser TDC aldrig noget vedrørende enkeltkunders telefontrafik, men de gør altså nu en undtagelse i forbindelse med netop Julemanden.

Du kan træffe Julemanden på telefonnummeret 70 24 12 07. Det koster normaltakst at ringe. Der findes også en Julemand i Vig som har telefon 59 31 73 00.

Hvis du vil sende post til Julemanden, kan du sende til:

Julemanden
Box 1615
3900 Nuuk
Grønland

Mere til historien

Det er Lars Thiesgaard, som også lægger stemme til mange Disney film, der er stemmen bag TDC’s Julemand.

Julemanden venter på du ringer

Telefonnummeret til Julemanden er åben nu. Ring til Julemanden sammen med dine børn – de vil elske det.

(mere…)
Nu er det sidste frist hvis julegaven skal frem inden jul

OVERBLIK: Se hvornår sidste frist er, når pakken eller julegaven skal frem inden jul.

(mere…)
Jeg ønsker dig en glædelig jul

Julen 2020 er en underlig fisk, men du skal ikke snydes for et ønske om en glædelig jul 🎄

(mere…)
Her er sidste frist for køb af pakker online inden jul

Mange flere køber julegaverne online i år. Her er den sidste frist for køb af pakker, der skal være fremme inden juleaften.

(mere…)
Så mange ringer til Julemanden

NYE TAL: Julemanden er en af de mest populære personer – særligt i december. Du kan her se, hvor mange der ringer til Julemanden.

(mere…)
Julemandens telefonnummer - du kan ringe nu

Tag telefonen og ring til Julemanden. Det er en sjov måde for børn og voksne at komme i julestemning på. Her finder du Julemandens telefonnummer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram